Зареждане

Напишете

ПОЛИТИКА

2000 кандидати за политическия проект на Слави Трифонов

share

Над 2000 са кандидатите да се включат в политическия проект на тв водещия Слави Трифонов, съобщи шоуменът.Акцентът в подбора на кадрите пада върху успелите сънародници в чужбина, става ясно от съобщение на водещия.

В средата на септември Трифонов официално съобщи намеренията си за политическа формация, която да се яви на избори. Малко по-късно той обяви, че набира кандидати за проекта.

Подборът на подходящи лица все още не е приключил и желаещите да се включат все още могат да кандидатстват. По думите на Трифонов по време на „кастинга“ му писали българи, завършили престижните университети Йейл, Харвард, Кеймбридж; хора с успешен бизнес навсякъде в чужбина и „българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект.“

„Аз лично съм изумен“, обобщава водещият.  Предстои събеседване с кандидатите. То ще се води от Трифонов и успели личности – преподаватели в чужди университети и в бизнеса в чужбина. Интервютата ще са на три основни теми: просперитетът на българина и на българската нация; образованието; съдебната система.

Трифонов не съобщава кога и къде ще се проведат събеседванията.

share button

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.