13.01.2018 | 0:01
Аделина Радева се прицелила в стола на Ани Цолова още преди 2 години (видео)
Вижте най-големите й гафове

Аделина Радева, новата партньорка на Виктор Николаев в „Здравей, България“, не е сред водещите, които могат да се ордеят, че нямат гафове в ефир. Доскорошният кадър на БНТ смени работодателя си преди броени дни. От Нова Броудкастинг Груп обявиха, че Радева ще заеме столчето до Николаев, който осиротя след отстраняването на Ани Цолова през септември заради скандалите с баснословни хонорари и охолен живот на водещите.

Чаровната блондинка се е прицелила в мястото на Цолова още преди две години. А ето, че сега близката й дружка Вяра Анкова, която след края на мандата си като генерален директор на БНТ зае поста директор на новини и публицистика в първата частна медия, материализира желанието на Аделина, привличайки я в екипа на Нова.

Новата партньорка на Виктор, с когото са водили в комбина и сутрешния блок на БНТ „Денят започва“ между 2008 и 2010 г., е царица на лапсусите. Най-големият й гаф е свързан именно са настоящия й работодател. В една ранна утрин в началото на 2015 г. сутрешният блок на държавната телевизия започва с анонс: „Добро утро на всички, които сега се събуждат с ефира на Нова телевизия! А така, деее…“.

Забавно клипче с този и още лапсуси ПИК откри в сайта на „Господари на ефира“. Водещата се опитва да замаже гафа си с… повишените енергийни полета, следствие на извънземна обсада на Хамам баир край Сливен.

Изгледайте видеото, за да се развеселите с епичната битка на Аделина с насекомите в студиата на БНТ, както и с неописуемите трудности, които й създаде четирикратният световен шампион по бокс Ивендър Холифийлд:

сподели бутонloading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране