24.04.2015 | 18:50
Адвокат на Василев дал на медиите скандалното видео на дуета му с Искров
Изпълнението станало на тиймбилдинг на банкери в Банско

Записът с дуета между Иван Искров и Цветан Василев, при който те изпълняват съвместно песента „Назад, назад, моме Калино“, е бил даден на “Господарите на ефира” от единият адвокат на мустакатия банкер – Константин Симеонов, съобщи агенция „Ройтерс„.

 Един от адвокатите на Василев – Христо Ботев потвърдил пред изданието, че записът е даден от адв. Константин Симеонов. Той обаче твърди, че е бил направен януари 2014 г., а не 2013 г. в заведение в Банско. Клипът показвал, че по това време отношенията между Василев и Искров били много добри.

Източниците свидетелстват още, че това се е случило на нещо като тиймбилдинг на банкери, дошли на него, заедно с половинките си. През деня, някои от присъстващите са карали ски в Банско, а вечерта се събрали в култова кръчма.

Отношенията между Искров и Василев станаха публично враждебни от втората половина на миналата година.

В момента Цветан Василев се намира в Сърбия, където очаква решението на местните власти дали да го екстрадират в България, където е обвиняем в длъжностно присвояване.

Иван Искров е управител на БНБ, но искания за оставката му има от 2014 г., а мандатът му изтича през октомври т.г. Той много пъти публично заяви, че КТБ е източвана целенасочено и настоя да се търси отговорност от собствениците и управителите на банката. В отговор, Василев задочно обвини гуверньора, че е изпълнил поръчкова атака да съсипе КТБ, без да уточнява от къде идва поръчката.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране