12.02.2016 | 17:09
Ахмед Доган и Пеевски със забрана да пътуват и до САЩ?
Нека пробват да получат визи до Америка, зове Хюсеин Хафъзов

Бургаският депутат Хюсеин Хафъзов намекна, че Ахмед Доган и Делян Пеевски може да имат забрана да пътуват и до САЩ, а не само до Турция, както съобщиха турски медии, предаде „Флагман“.

Пред журналисти в парламента той припомни, че през 2007 г. по време на посещението на американския президент Джордж Буш у нас е имало организиран обяд в Националния исторически музей. Тогава Хафъзов бил главен секретар на Главното мюфтийство и бил сред гостите на събитието. Там били поканени около 60 човека, сред които висши политици, общественици и духовници.

Направил впечатление обаче фактът, че на обяда не присъствал мандатоносителят на тогавашното правителство на тройната коалиция – лидерът на ДПС Ахмед Доган. Макар че домакин бил президентът Георги Първанов, гостите се съгласували с американската страна. Според Хафъзов, не е случаен фактът, че Ахмед Доган не е бил сред поканените.

Нека като тест г-н Доган и г-н Пеевски поискат визи за Америка, да видим дали ще им бъдат издадени, каза още Хюсеин Хафъзов, който ще е сред учредителите на новата партия на Лютви Местан ДОСТ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране