27.04.2015 | 9:12
Акушерката Ковачева с амнезия – не помнела да е била бебето
Тя изпаднала в криза след като разбрала какво е сторила, твърди адвокатът

Емилия Ковачева е дълбоко травмирана, след като е разбрала какво е станало. Това заяви днес пред Нова телевизия Владислав Анев – адвокат на акушерката, заснета да удря бебе в родилното отделение на столичната болница „Софиямед”. „Тази жена изживява истинска криза, буквално е съсипана. Непрекъснато плаче, не може да формира изречение, разкъсва се говорът й. Тя няма спомен да го е направила“, каза юристът.

Според Анев акушерката не помни какво е станало. Това му пречи да изгради защитна теза. Той отхвърли информацията, Емилия Ковачева да е дала пълни самопризнания за случилото се.„Каза ми, че няма пълен спомен за това как е протекла нейната нощна смяна. Мога да си го обясня с много тежка преумора. Явно системно е работила повече, отколкото е възможно”, смята адвокатът.

Оказва се, че Емилия Ковачева е работила едновременно по трудов и граждански договор.  Ковачева е знаела, че има камера в отделението, допълни нейният защитник. „Разследването работи само по една версия. Има някаква алогичност в цялото нещо. Кадрите показват ударите от 1,30 часа до 3,30 часа през нощта. А хематомът се появява много, много по-късно”, коментра Анев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране