10.09.2017 | 0:01
Александър Йорданов изригна срещу Румен Радев: Мнението му за 9 септември е „поръсено с много лъжа“…
Държавният глава пусна също пост на страницата си в социалната мрежа, в който повтори написаното от него през миналата година

Радващо и впечатляващо е колко много добри българи, разумни хора, са възразили днес на изръсената поредна нелепица от страна на президента Румен Радев. Защото наистина живо шикалкавене бе неговото мнение за 9-ти септември.При това поръсено обилно с много лъжа. Това написа на страницата си във Фейсбук Александър Йорданов Александров, който е български политик и дипломат, литературен историк и критик.

„Ще го почакам да преспи до утре нашия президент, може пък да размисли и да се отрече от днешното си празнословие. Ако ли не – няма как, ще трябва да го просветя! В края на краищата човек се учи и когато е президент!“, добави той.

Припомняме, че днес по-рано държавният глава пусна също пост на страницата си в социалната мрежа, в който повтори написаното от него през миналата година. Публикацията му обаче предизвика голяма полемика.

бутони към социални мрежи


loading...


loading...

8 коментара

 1. Диана каза:

  Този боктулум /животински стомах напълнен с лайна/е произведен от родителите си само от електрони, затова е винаги с отрицателен заряд. Не чакайте от него добра дума за каквото и да е. Мразеше всичко, затова и него намразиха. Не можа да схване това, макар, че за известно време беше и в клинична смърт.

 2. Ениколев каза:

  Бат Данчо бил:”Политик,дипломат,литературен истерик,пенкилер,критик и накрая едно кръгло нищо.Аланкоолу,за генерал Радев,истинският български генерал,гласуваха над два милиона и половина българи на президентските избори.Когато той е трупал бойни часове в небето над България,ти си трупал сланина и си питал,какво е това което хвърчи във въздуха и остава диря след себе си.Боен самолет бат Данчо. Анадъму!Кютай си по кротко,защото виждаш,че никой не те иска в сайта си,или в телевизията си!Съвети давай на внуците си,Президентът няма необходимост от празни напътствия!

 3. АЛ.ЙО. – ТЛЪСТОТО ЕВРО- НЕДОРАЗУМЕНИЕ каза:

  обяснете на пишман- пулитика Ал Йо – пусланик не знам къде си , , не знам защо си , , ,тлъсто “ homo -недоразумение “- резултат на дефектен ЕВРО- метаболизъм в СОФ. гепи-пърЛА-ЛАмент , на който все РУСИЯ и ПУТИН му са криви – кьорав ли е, не види ли , че СОФ. ПЪРЛЪМЕНТ крадат като индийски маймуни ,та пушек се вдига!
  Когато се събуди от ЕВРО-анестезията , , и почне пак да плюе срещу ветеро, да си сповни ,кога гладен сереше тънко-тънко , , и обикаляхте с Шкодичката L-120 из Първомайските села със ЕЛКА КОНСТАНТИНОВА , , ,ОСРАХТЕ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ СЪС ТОВА – “ СДС и АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ- това е ПРУГРЕСА БЕ , ХОРА! „

 4. chi каза:

  Тоз тлъст задник защо е още необесен?

 5. АНГЛОФИЛ СЪС МАЯСИЛ каза:

  нас братска РУСИЯ ни покани на разходка сред звездите, , , а не на отвратителен гей парад на увиснали и посинели задници на мършави извратеняци , които се въртят като гладни хиени около колонизаторите във АМЕРИК. ПОСОЛСТВО !
  След РУСИЯ , България е 2 космическа страна със космонавт- Георги Иванов- това е факт ,ПРОИЗВЕЖДАХМЕ ЕЛЕКТРОНИКА , СГЛОБЯВАХМЕ ЛЕКИ КОЛИ – -СТАНДАРТА НА ЖИВОТ БЕШЕ 5 ПЪТИ ПО-НИСЪК- – И ЦЕНТРАЛИТЕ ЗА ТОК РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИНА ,СЪС 0.02ст за киловат-час когато бях дете ,и гълтах мазни банички със чисто краве сирене по 0.10 ст !
  А лятно време сме купували домати по 0.05 ст за килограм , ха-ха-ха- ха , ясно ли е на англо-сакските кучета от ЕС ?? СЛАВА НА НАЙ-ЧОВЕШКАТА НАЦИЯ НА СВЕТА –братята Руси, СЛАВЯНИТЕ-граждани на РУСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ !

 6. БЕЛИ ГУШКИ- ОСРАНИ БГ-ГИНЕРАЛЕ каза:

  ЧАКАМЕ пишман- пулитика Ал Йо , дето го пуснаха като помияр под масата ,да събира оглозганите кокали от ЕВРО-трапезата – – да се зарови във евро-лайната , и да изквичи със нов АНАЛИЗ -ОБОЗРЕНИЕ НА ПРЕЦЕДЕНТА СЪС КРАДЛИВИТЕ ЦЪРВЕНИ КАСКЕТИ , в частност- БОКОВИЯ Митре ,дето в Ганглия , уж „лицето” на България , , , , пак сме за резил пред света ! Устите на алчните бълг. дипломати по Европа само със говна може да се напълнят !

 7. БГ-ПОЛИТИЦИ- ПОМИЯРИ НА ЕВРО-ТРАПЕЗАТА каза:

  НАШИТЕ ЕВРО-АРГАТИ НА СВЕТОВНАТА БОЛНА ЖИДО-МАФИЯ , СЪС СВОЯ СЛУГИНСКИ МАНТАЛИТЕТ ТРЯБВА ДА ЛЪСКАТ ПАМЕТНИКА НА ШИПКА СЪС ЗУБНыЕ ЩЕТОЧКИ-THOOTBRASHES – И САПУНЕЦ , ДА ХНИ ДОЙДЕ АКЪЛА ВЪВ ТИЯ ПРОЗРАЧНИ ЕВРО-КАРТУНИ -ДА ГИ ШИБАТ демократично ВЪВ АЛЧНИТЕ ЕВРО-минетчийски ЗУРЛИ МАНАФИТЕ НА ЕРДОГАН

 8. АЛ.ЙО. – ТЛЪСТОТО ЕВРО- НЕДОРАЗУМЕНИЕ каза:

  обяснете на пишман- пулитика Ал Йо – пусланик не знам къде си , , не знам защо си , , ,тлъсто “ homo -недоразумение “- резултат на дефектен ЕВРО- метаболизъм в СОФ. гепи-пърЛА-ЛАмент , на който все РУСИЯ и ПУТИН му са криви – кьорав ли е, не види ли , че СОФ. ПЪРЛЪМЕНТ крадат като индийски маймуни ,та пушек се вдига!
  Когато се събуди от ЕВРО-анестезията , , и почне пак да плюе срещу ветеро, да си сповни ,кога гладен сереше тънко-тънко , , и обикаляхте с Шкодичката L-120 из Първомайските села със ЕЛКА КОНСТАНТИНОВА , , ,ОСРАХТЕ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ СЪС ТОВА – ” СДС и АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ- това е ПРУГРЕСА БЕ , ХОРА! “

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране