02.01.2019 | 0:01
Алгафари: Докато слушах речта на Радев, щях да си туря въжето!
Не знам кой мъдрец му пише словата, надявам се все пак да не е сам той - президентът, инак потресът ще е стократен

Нидал Алгафари изрази потреса, който е предизвикала новогодишната реч на Румен Радев. Политическият пиар сподели във фейсбука си, че откровено е искал да се обеси след думите на държавния глава в навечерието на 2019 г.

„Приятели, снощи след като прехвърлях новогодишните програми на телевизиите ни, защото тазгодишните не блеснаха с нещо особено, минути преди настъпването на Новата година чух президента. Добре, че Бог ми дал силна психика, че не пожелах да си туря въжето. Не знам кой мъдрец му пише словата, надявам се все пак да не е сам той – президентът, инак потресът ще е стократен. На Нова година, когато човечеството празнува, когато слабите и ощетените имат нужда от добра дума, когато искат макар и за миг да забравят тегобите им да излезе по всички телевизии толкова черногледо слово е поредното недоглеждане на съветниците му“, коментира Алгафари.

„Някак ми прозвуча, като да бъркаш в мъката човешка, както го правят злобните мъничета и то в единствените минути в които човеците се опитват да забравят всичко което ще им се стовари след часове. Не съм очаквал, че може президентът да хленчи по този начин. Избраният от много повярвали в него можеше да бъде оптимист. Да вдъхне сила на слабите и на немощните. Ако съветниците му не знаят, а вероятно не знаят и не познават, как трябва да се държи президент, то моля ви от сърце ви моля, прочетете поне словата на други в подобна ситуация инак проваляте и малката светлина в мрака“, казва още Алгафари.

4 коментара

  1. Възмутен каза:

    До кога ще търпим тоя корумпиран боклук да ни поучава?!
    Да се беше обесил по-добре, та да ни отърве от присъствието си!

  2. Бай Иван каза:

    Алгафари, Алгафари! За малко да направиш едно добро дело за България в началото на Новата 2019 г., но не ти е стигнал куража, както обикновено!

  3. Венко Венков каза:

    Голям майстор си в слагането на въжето, но обикновено го слагаш на други, а не на себе си. С платените, поръчкови репортажи и мачкането на конкуренти в твоите предавания!

  4. ПЕШО АНАЛИЗА каза:

    тоя докога ще замърсява въздуха

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране