02.08.2017 | 16:13
Англичанка падна от 6-ия етаж на хотел в Слънчев бряг
Жената е паднала от шестия етаж на хотел „Меридиан“ в курорта

26-годишна туристка от Великобритания е в медикаментозна кома и с тежка травма на черепа след падане от 6-ия етаж на хотел в Слънчев бряг. Жената е с тежка травма на черепа, съобщиха от бургаската болница. Тя остава под наблюдение в отделението по „Реанимация“.

Инцидентът е станал на 31 юли. Жената е паднала от шестия етаж на хотел „Меридиан“ в курорта. Причините за това се разследват от полицията. До момента не е ясно дали се става дума за инцидент или самоволен опит за скок в басейна пред хотела (т. нар. балконинг).   :“ладата е жена е пристигнала на почивка у нас заедно със своя приятел на 27 юли. Все още не е разпитана от криминалистите.

Според запознати, около 20:30 ч. в понеделник тя се е опитала да се прехвърли в съседна стая в 6-я етаж на хотела, но е полетяла и е паднала, като вследствие на удара е получила тежки травми на главата и цялото тяло.

По неофициални данни британката е била употребила и солидно количество алкохол. Това е първи случай на „балконинг“ за този сезон, коментираха хотелиери от курорта. Всяко лято заради подобни инциденти загиват поне по двама-трима чужди туристи, дошли в Слънчев бряг.

Това накара Британското външно министерство да даде необичаен съвет на пътуващите, като предупреди британските туристи за опасностите от „балконинг“-а – често практикуван в България.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране