15.09.2017 | 0:01
Анна Цолова се връща в BTV?
Преди дни тя се е чула с един от ключовите шефове на медията, а идната седмица е насрочена среща с шефа на канала Флориан Скала

Нова изненадваща версия за бъдещето на Ани Цолова – ТВ водещата може да се върне в btv като лице на сутрешния блок и партньорка на Антон Хекимян. Преди дни тя се е чула с един от ключовите шефове на медията, а идната седмица е насрочена среща с шефа на канала Флориан Скала. Възможно е Цолова да се завърне в медията, от която стартира кариерата й, още от януари догодина, когато изтече договорът й с Нова. Оказа се, че Цолова е изхвърчала от „Здравей, България“, не защото вече не й се работи там, а заради приятелството си с бившата шефка на новините Дарина Сарелска.

Това се шушука из коридорите на медията. Колеги на водещата са възмутени, че е била отстранена от работа, докато е била в отпуск, пише „Уикенд“. Цолова отваря нова страница в кариерата си, съобщиха от Нова телевизия в края на миналата седмица. Самата Ани обяви, че ще прави ново предаване, по което уж работи от година. Никой в медията обаче не повярва на това. Из коридорите на телевизията се шушука, че има съвсем друга причина журналистката да изгуби мястото си до Виктор Николаев.

Както е известно, Цолова от години е една от най-близките приятелки на Дарина Сарелска, която също бе отстранена от поста си след месеци опити от страна на телевизията да излъска имиджа й. Той бе непоправимо съсипан от бившия й подчинен Васил Иванов, който публично я обвини в цензура. Според ора от Нова тв Цолова не криела симпатиите си към своята бивша шефка и открито заставала на нейна страна след уволнението й. Двете се познават от времето на bTV, остават заедно в Нова тв, като идеята им била да продължават в същия дух до пенсия.

Този комфорт обаче бил съсипан от отстраняването на Сарелска, а Ани така и не се примирила. Накрая се наложило да й предложат да помисли с какво друго може да се занимава в телевизията, тъй като очевидно не се чувства добре на позицията, която до момента е заемала. Дали наистина Цолова от цяла година готви предаване извън новините, е под въпрос, тъй като поне докато водеше „Здравей, България“ тя не показваше интерес към теми извън ежедневния новинарски поток.

Светските интервюта изглеждаха най-трудни за нея и тя често директно е обявявала, че не обича да задава лични въпроси. Ето защо е много трудно да си я представим като водеща на светско предаване. Засега не е ясна нито темата на ново й шоу, нито часовият пояс, в който ще тече. Най-вероятно, ако въобще има такова предаване, то ще се излъчва в събота и неделя от 17 до 18 часа. В момента в този часови пояс текат повторения на предаването „Съдби на кръстопът“ и очевидно се търси с какво да ги заместят. По-вероятно е обаче Цолова да се върне в bTV и да застане до Хекимян, подозират из медийните следи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране