19.04.2019 | 0:01
Анна Заркова: Цецо Цветанов е пожелал да прилича на мен
Аз не съм придобила нищо от политически рекет, незаконно подслушване и арести на опоненти, а от писане против тия и други престъпления
Животът ми е имал смисъл! Знам го вече. Разбрах, че Цецо Цветанов е пожелал да прилича на мен. Самият Цецо! Без майтап. Наредил на органите да докажат, че и двамата сме еднакви, и еднакво заслужили проверка от Цацаров.

Ако искате вярвайте. КПКОНПИ с цялата си мощ изровила всички вещи и части, които се водят на името „Анна Заркова, съпруг, покойни, живи родители и приятели“ (край на цитата). Задачата: да се докаже, че Цветанов е досущ като „майката на депутата от опозицията Крум Зарков“, тъй като и той като нея, и тя като него си е купувала евтино квадратни метри.

Истина е, да ви кажа честно. Даже най-голямата ми вещ – един таван в Балчик е 102 пъти по-евтина от ремонта на новия цецов апартамент. А най-скъпата – един офис в София е по-малка на площ от асансьора в неговия хол.

Имало вече и публикация, за да се сезира Цацаров – както за Цецо, така и за мен. Забелязвала се само една разлика между нас – че аз не съм придобила нищо от политически рекет, незаконно подслушване и арести на опоненти, а от писане против тия и други престъпления. Но това не е от значение за проверката, то беше отдавна – когато Крум беше в гимназията, а България не беше на111-то място по свобода на словото в света.

Анна Заркова, фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране