28.11.2017 | 13:19
Антон Кутев: Защо на Бойко не му падне къщата в Банкя?
Депутатът от БСП е поредният, който разкритикува граничната ограда

Народният представител от БСП Антон Кутев отправи сериозни критики към Бойко Борисов след изказванията на премиера по време на конгреса на ГЕРБ. Той коментира думите на Борисов за граничната ограда, за Васил Левски и цялостната политика на управляващите.

„Не приемам тези изказвания на премиера. Защо ако Левски може да прескочи оградата, защо въобще сте я построили? Била падала оградата, ама имало ограда. Може ли да построиш ограда, за да падне, пък и да се гордееш после. Колко са милионите, които е изхарчил? Защо не му падне къщата в Банкя?“, възмути се Кутев в сутрешния блок на bTV.

Според него събранието на ГЕРБ е показало поглед назад, а не напред. „Не чух какво ще правят със здравеопазването, социалната сфера, икономиката. Това е конгрес, който трябваше с единствено да преизбере лидера”, допълни той.

На въпрос дали БСП иска да провали европейското председателство на страната ни, Кутев отговори, че това не е повод опозицията да не се занимава с Бойко Борисов.

„Европредседателството не е тук, за да може Борисов да покаже колко е велик. България председателства по логиката на споразумения на Европейския съюз, което не означава да го използваме, за да откраднем най-много”, каза Кутев.

По повод изказванията на премиера, че в парламента имало депутати, които са наркотрафиканти, Кутев отново призова Борисов да ги назове с точни имена. „Над 60% от твърденията на Борисов са чиста спекулация. Питам кой са наркотрафикантите и купувачите на гласове”, каза отново той.

1 коментар

  1. дебил каза:

    Ного си ни е убав Баце! Щото той дебил и ние дебили – сичко 80 %! Само Цвъки е образован – той е завършил помощно училище за бавноразвиващи се във Вършец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране