16.01.2018 | 17:20
Антон Тодоров обяви Елена Йончева за руска разведка, обяви я за нова г-жа Лъжа
Атаката срещу мен е заради накърнени енергийни интереси, заяви Делян Добрев

ГЕРБ отвърна на БСП само час по-късно, като се повториха и доразвиха добре познатите вече тези в отговор на обвиненията за Хасковогейт, а бившият депутат Антон Тодоров обяви Елена Йончева за новата „г-жа Лъжа“.

Този път обаче журналистите видяха снимки и документи, представени от Делян Добрев и Антон Тодоров, а последният намекна, че Йончева е руска разведка. Този извод той внуши по косвен път, след като изреди нейни роднини по руска линия, работили за руските служби по времето на социализма. „Това семейна традиция ли е, и ако е такава, редно ли е Елена Йончева да бъде в парламента“, попита бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров.

Преди това той посочи, че нейният баща е бил резидент на Първо главно на ДС, цитира майка й, баба й и дядо й по майчина линия от руска страна, като попита били ли са те служители на руските тайни служби при Сталин – НКВД, и членове на ЦК на КПСС, и дали са работили в секретни производства.

Преди това депутатът от ГЕРБ Делян Добрев отново повтори въпроси, на които не е чул отговор, като заключи, че Елена Йончева има фиксация върху него.
Претопля се една и съща манджа 100 пъти, няма да успеят да ме уплашат и дискредитират, отсече Добрев. Той повтори казаното и в парламента миналата сряда, когато веднъж вече опроверга нейните твърдения за офшорките с аргумента, че става въпрос за заем за цеха на баща му от финансова институция.

Добрев заключи, че атаката на Йончева срещу него е заради накърнени интереси в енергетиката. Изададе още въпроси – дали е била на гости в имение в Коларово, община Харманли, по-точно изба на фирма, свързана с Цветан Василев, както и какви са отношенията й с него и негови съдружници. Добрев попита още дали по време на предизборната кампания в Хасково е използвала служебната кола на областната администрация с държавния шофьор на служебния областен управител, за да бъде превозен нейният фотограф да направи снимки по границата. Изключително съм разочарован, че като напишеш в Гугъл Елена Йончева, половината снимки са мои, оплака се още Делян Добрев.

1 коментар

  1. Манчев, стар аскьовлия каза:

    Това момче ни излага гражданството у Хаскьой, днешно Хасково. Мое ли таквиз тъпи въпроси да задаа. Га продаваше краставици на пазаря викаше по-умно и по-му спореше алашвериша. Набъркя се в далавери и сега Ленчето му крива. А другият с змийските очи от кадрото цела Русия жъ набърка в таз история, гачели некой му вярва. У Хаскьой си има приказка – веднъж осереш ли си сурато то веки е за зял живот. А той си го осра с някакво си книжле срещу Бойко.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране