09.04.2018 | 0:19
Аня Пенчева разкри как е казала на Сашо Диков, че има любовник
Не успях да се справя с целомъдрието в живота....

„Най-големият ми грях е може би този, че не съм била винаги до децата си, когато те са имали нужда от мен“. Това сподели пред Нова телевизия актрисата Аня Пенчева. На Великден тя разкри едни от най-съкровените си тайни – на жена, майка и дъщеря. Преди това обаче тя коментира най-знаковите фирми с нейно участие.

„Време разделно“ е филм, който трябва да бъде прожектиран непрекъснато… Да се говори за „османско присъствие“ в училище е недопустимо“, категорична бе тя.

На въпрос дали „още й пука“ от онези, които не я харесват, тя отговори. „Вече мога да си позволя да не се вълнувам от това, което мислят хората за мен. Ако е лошо, то не ме интересува… С егото ми сме на „ти“.

„Любовта е всичко в живота ми. Аз обичам и наистина точната дума е „Обичам!“… Аз със Сашо Диков съм приятел. И ще кажа нещо, което никога не съм разказвала. Сашо и Ивайло се засякоха. Живеех със Сашо в един мезонет. Бях приготвила закуска. Мислех, че ще излезе за работа, но той се забави. В този момент дойде Ивайло. Казах на Сашо, че е дошъл приятел. И ги оставих двамата да се разберат. Сега Сашо пак е част от моето семейство. Идва на празници, на вилата“, сподели Аня.

„Сашо много работеше – все работа и работа. А Ивайло беше непрекъснато до мен. Той е моят кислород“, допълни тя. „Днес не бива да се лъже… Аз не успях да се справя с целомъдрието в живота“, призна актрисата.

Тя не скри сълзите си и призна, че един от най-трудните моменти в живота й е загубата на майка й: „На днешния ден мисля, че толкова много хора са загубили близки и може би сега е моментът да запалим по една свещичка, да се помолим, да благодарим, да простим и да не забравим“.

„Когато си отиде татко, знаех, че все още имам корени. Вече нямам. Останахме двете със сестра ми“, допълни натъжена актрисата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране