25.02.2017 | 10:09
АПИ вдигат чутовен купон с уиски за 300 лв. в скъп хотел след трагедията в „Ечемишка“!
Служителите на пътната агенция спят удобно и да ползват спа екстрите на многозведния ризорт "Русковец"

Чутовен купон сътвориха служители на АПИ. Служителите на държавното предприятие поливат обилно „добре свършената работа със скъпо уиски в един от най-култовите и скъпи курорти у нас – Добринище. В едноименната механа масите са с табели на АПИ, за да не се обърка някой простосмъртен.

Трапезата на чиновниците е отрупана с безалкохолни, меню като за сватба и марков алкохол на цена поне 50 лева бутилката в заведение, а по масите на чиновниците те са в изобилие.

Купонът не спира до тук. Специално за АПИ певицата изпълнява и музикални поръчки. Оказва се, че любима тяхна песен е „Трепни“ на Цеца Величкович. След като пируват пищно, само седмици след трагичната смърт на жена в поддържано от тях съоръжение – тунелът „Ечемишка“, служителите се отпускат да спят удобно и да ползват спа екстрите на многозведния ризорт „Русковец“.

Проверка показа, че средната цена за нощувка за двойна стая е около 300 лв., или по 150 лв. на човек. Освен меките легла, служителите ще имат възможност да си починат и на масажи и спа процедури, всичко платено на разноски от пътната агенция, която поема „семинара“ на служителите.

Припомняме, че само преди няколко седмици в тунел „Ечемишка“ загина нелепо жена. Върху колата й падна лампа, а изгнилите железа се забиха направо в купето на колата и я убиха на място. Това бе причината и служебният премиер Огнян Герджиков да поиска оставките на цялото ръководство на АПИ начело с шефа Дончо Атанасов.

Очевидно обаче от служителите от агенцията не са се притеснили нито от нелепия инцидент, нито от това, че 80 процента от тунелите у нас с във вида на „Ечемишка“, нито че само преди няколко седмици загина толкова нелепо една жена и пируват като царе.

Пик

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране