04.03.2018 | 0:01
Арестуван е лекар за убийството в Пловдив
48-годишният Иван Димитров е задържан за 72 часа по обвинение за убийство

Полицията в Пловдив арестува лекар заради убийството на криминално проявения Жоро Джевизов – Плъха, който вчера бе застрелян близо до областната управа, съобщи БТВ.

48-годишният Иван Димитров е задържан за 72 часа по обвинение за убийство. Мъжът няма разрешително за оръжие. Убитият е влязъл в дома му, за да го обере. Лекарят опитал да го задържи, но бил ранен с нож. Последвал е изстрел, а крадецът издъхнал на улицата. Убитият е с 9 присъди за кражби.

На местопрестъплението са извършени огледи, разпитани са свидетели, извършено е претърсване и изземване, назначени са тройна съдебно-медицинска, ДНК и химически експертизи, включително за наличие на барут и капсулен състав по взетите от обвиняемия обтривки, приобщени са записи от камери.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинен, е лишаване от свобода от 10 до 20 години.


2 коментара

  1. В каза:

    Брей, 20 години?! Тази история ме наведе на мисълта за терористите които газеха хората по улиците на Франция и Англия! Не съм запознат , за това питам: полицайте които убиват терористите, съдят ли ги, че са ги убили? Или трябва да отвърнат адекватно, да яхнат тирове и да сгазят бусовете?!Благодаря за евентуален отговор!

  2. Иван каза:

    Влязъл ти в къщата и какво трябва да го почерпиш ли?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране