13.10.2017 | 0:01
Атанас Атанасов: Номенклатурата на ГЕРБ тихо роптае срещу Борисов
Преди дни ДСБ, която не е парламентарно представена в настоящото Народно събрание, поиска вот на доверие към правителството

„Постоянното избиване в публичното пространство показва, че номенклатурата на ГЕРБ, макар и тихо, роптае срещу начина, по който Бойко Борисов разпределя порциите”, смята лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

Преди дни партията му, която не е парламентарно представена в настоящото Народно събрание, поиска вот на доверие към правителството.  „Порциите отиват основно в обръчите на Ахмед Доган”, допълни още Атанасов.

Според лидера на ДСБ е важно да се организира вот на доверие, защото в момента е видимо, че има политическа криза. „Обезсмислянето на институциите е видно по време на управлението на Борисов”, смята той.

По повод антикорупционния закон Атанасов коментира, че той ще бъде само прах в очите на обществото. „Това е имитация на битка с корупцията с цел да не се обсъжда основния въпрос – защо сегашното политическо статукво отказва да реформира прокуратурата”, коментира още Атанасов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране