23.05.2018 | 10:25
Атанасова: Радев в Москва беше като подгряваща група на Борисов

Срещата с Владимир Путин безспорно успех на дипломацията. Ще ми се да смятам, че държавниците гледат в една и съща посока. Румен Радев обаче беше като подгряваща група. Това коментира в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„Тъй като президентът обича музиката, ще използвам това и ще кажа, че неговата среща в Москва беше изпълнение на подгряваща група преди на сцената да излезе основната група“, посочи тя. Според нея от срещата стана ясно едно, че добрите отношения между двете страни са важни.

По думите на народния представител обаче не станаха ясни отговорите за бъдещето на енергийните проекти и АЕЦ „Белене“. „Такива явно ще получим след дни при разговорите между Владимир Путин и премиера Бойко Борисов. Голямата новина от срещата в Москва е предстоящата визита на Бойко Борисов“, посочи още депутатът.

Атанасова коментира и проекта АЕЦ „Белене“. „Българското правителство трябва да бъде практично, защото това са пари на българските данъкоплатците. Сега е моментът да се вземе решение така, че българският данъкоплатец да не се ощетява“, сметна Атанасова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране