04.02.2016 | 21:49
Аз съм „нашенката“, която вбеси Борисов в Лондон! България се изнесе в чужбина по време на управлението му!
На външния министър казах, че е един мишок, пишe Ива във Фейсбук

Българката, която ядоса премиера в Лондон, се разкри. В профила си в социалната мрежа, тя разказа своята версия за случилото се в посолството ни в британската столица.

Ето какво пише Ива Ивата (публикуваме текста без редакторска намеса):

„Тази „нашенка“ бях аз! Залата беше с развален микрофон ,аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен! Нямаше шанс да взема думата ,защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварително за да не забравя нещо, целящи привличане на вниманието на Борисов и той каза : не четете аз мога да ви отговоря и без да чета ,след което аз отговорих ,че не го виждам и искам докато му задавам въпросите си да го гледам в очите!

Промуших се между всички и застанах с лице към него ! Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон ,че той е спрял трите руски проекта ,които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта „Южен Поток“ ,който щеше да и донесе 400 млн. годишен приход ! Другият ми въпрос беше ,защо е казал че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд. , а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд. ,добавих и как ще върнем кредита ,като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист ,който да ни измъкне от това положение !

Казах също ,че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ? Също така ,му казах че е лъжец ,а правителството не е българско а щатско-турско ! На Митов ,който седеше до него казах само 2 думи ,като незначителна фигура за мен и те бяха : ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат „къдравата Сю“ Не съм чела от никакъв лист ,докато разговарях с тях !!! Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас !“

13 коментара

  1. Юлиян Филипов каза:

    Защо сте все анонимни бе коментаторите? Застанете с имената си като нея, но не ви стиска. Всички които се криете зад псевдоними сте жалки мишоци.

  2. Анонимен каза:

    АБОГЪЗОДАВЕЦ
    ТИ С ДЖАПАНКИТЕ ЛИ МИСЛИШ.
    ИСТРЕЗНЕЙ ,ПЪК ТОГАВА ПИШИ.
    СТИГА С ТАЯ ТРЕВА.

  3. Реалист каза:

    Б.Б. и лакеите му се държаха като абсолютни простаци и кретени и не даваха адекватни отговори , за които да им се държи сметка !

  4. Абогазиняш каза:

    Защо всички зяпат Бойко в устата и чакат какво ще каже. Бойко не е България и не е изтривалка да си изтрият краката в неко. България, зависи от всички нас. Ако не се оплакваме постоянно, не крадем, не се лъжем един друг, не мислим само за себе си и обвиняваме другите за нашите грешки, не сме злобни зависливи и алчни, правим така, че и човека до нас да се чувства добре тогава ще успеем и България ще е по-добре. Народа е пълен с негативизъм. Това не е формулата за успех. И тази кифла, която мисли, че е мнг умна. Само грима по нея е повече от акъла й. Ако бях на нейно място щях да се застрамя. Кой интелегентен човек си чете въпросите? И защо въпросите бяха толкова некомпетентно зададени?

  5. Копач каза:

    Ти си кофра и са изнесе на по-добар пазар

  6. Анонимен каза:

    „Приселението е за вас смърт,за чядата ви убийство,а за отечъство ни разорение! Никой не ще ви похвали за една такава ниска постъпка,нъ сичкий свят ще ви укори и ще ся ръгае с вас къту с человеци недостойни да увардът бащино си мило огнище,кое ваши славни праотци юнашки добили,бранили и вам в свято наследие оставили!Ако ви е дотягнало от мъки,и на тях доди време веке да се свършат,стига вие да бъдите благоразумни! “ Г.С.Раковски В-к“Дун.Лебед“ бр49,6-ти септ.1861. Горното се отнася за напускащите България по него време.

  7. Мишо каза:

    ТАЗИ ПАЧА Е ИЗВЕСТЕН ТРОЛ ВЪВ ФЕЙСБУК! От няколко години сее руска пропаганда!Реално някой я е пратил там! Истинските неудобни въпроси ги зададе един господин, който пита Бойко дали вижда Пеевски в огледалото!

  8. аз каза:

    Кой ви научи, че без да правиш нищо ще живееш добре? Я се стегнете бе хора!! Аз също живея в друга държава и се сблъсквам ежесекундно със същите проблеми, но видите ли, не обвинявам и не държа лично отговорни нашите политици. Това е някаква пародия просто! Не знам на кое се радвате толкова!! Аз НЕ защитавам управленските представители на тази среща, но те го казаха ясно : „Ние НЕ можем да променим законодателството в Англия, нали разбирате?!“ . Аз съм свидетел какви българи излизат зад граница.. По-големият процент за съжаление са хора, които и език не знаят за Бога.. Е, какво искате от тези държави?!?! Да ви постелят червен килим на летището, а Бойко Борисов лично под ръчичка да ви намери хубава работа, за много пари разбира се, огромен апартамент в центъра на Лондон много ясно и майчинство по 7-8 години с месечни добавки 10000€??!! Я се стегнете бе!!!!!!!!!!!!!

  9. Щастливец каза:

    Нашенка – от село 🙂

  10. Някой си каза:

    Тази може да си пише каквото иска в ФБ , но всъщност само се изложи ! вижте от 12:40
    https://www.youtube.com/watch?v=ERSprKgJ2wA

  11. Някой си каза:

    Тази само се изложи ! Гледайте от 12:40 …
    https://www.youtube.com/watch?v=ERSprKgJ2wA

  12. Някой си каза:

    Това момиче всъщност стана за смях ! Ако не сте гледали видеото , гледайте от 12:40 натам за да видите как се излага … https://www.youtube.com/watch?v=ERSprKgJ2wA

  13. Анонимен каза:

    I mnogo pravilno si my kazala 😉

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране