06.08.2017 | 20:49
Българин с „Мерцедес“ уби в катастрофа красива украинска ексдепутатка
Ирина Бережная е кръщелница на поп иконата Ани Лорак

Ирина Бережная – млада украинка, политик от Партията на регионите и бивш депутат, загина при нелепа катастрофа в Хърватия. Инцидентът е станал на 5 август около 1,30 часа през нощта на пътя между Масленица и Поседаре.

Както съобщават хърватските медии, позовавайки се на полицията, 36-годишната украинка пътувала до шофьора в „Мерцедес“ с българска регистрация. Зад волана бил 38-годишен българин. По неизвестни засега причини автомобилът излетял от пътя и се ударил в електрически стълб.

В резултат на жестокия удар на място са загинали шофьорът и спътницата му, а 8-годишната дъщеря на ексдепутатката, която се е возила с тях, е получила тежки травми и е откарана в болницата в град Задар.

Ирина Бережная е депутат във Върховната Рада на Украйна в два мандата – 2007-2012 г. и 2012-2014 г. Член е на фракцията на Партията на регионите и е била в състава на комитета на Радата по въпросите на правосъдието.

Само след седмица Ирина Бережная е трябвало да навърши 37 години. Красавицата е кръщелница на украинската поп икона Ани Лорак. След съобщението за нелепата кончина на Бережная, в социалните мрежи последва реакция на скръб и съболезнования. Украинските радикали обаче се „проявяват“ и този път и открито злорадстват за гибелта на Ирина Бережная.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране