11.08.2017 | 19:58
Бареков атакува в прокуратурата бившите си колеги от bTV и Нова
Новото амплоа на някогашния журналист е "представляващ Група за граждански отпор срещу корупцията и наглостта в медиите"

Евродепутатът Николай Бареков атакува в прокуратурата и НАП бившите си колеги Анна Цолова, Антон Хекимян, Анна Тодорова и Виктор Николаев. Новото амплоа на някогашния журналист е „представляващ Група за граждански отпор срещу корупцията и наглостта в медиите“.

Пресцентърът на „Презареди България“ днес обяви, че Бареков вече е внесъл в прокуратурата и Националната агенция по приходите „сигнал със съмнения за укриване на приходи и доходи срещу водещата на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“ Анна Цолова“.

Евродепутатът обяви, че „групата граждани, събрани за отпор срещу корупцията и наглостта в медиите, водени от самия него, подготвят и ще подадат до дни такива сигнали и за водещите Антон Хекимян, БТВ, неговия продуцент Анна Тодорова и Виктор Николаев от Нова телевизия.“

„Докато всяка сутрин от телевизионния екран в качеството си на „журналист“ г-жа Цолова менторства, влиза в ролята на морален съдник и дава напътствия на хората в живота, журналистически разследвания откриха абсолютно несъответствие на декларираните доходи и придобитото от лицето скъпо недвижимо имущество“ – твърди Бареков в сигнала си до главния прокурор Сотир Цацаров и изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова.

Според евродепутата, „изложените в документа факти и обстоятелства са достатъчно основание за извършване на проверка на Цолова за доказване произхода на средствата, с които е закупила баровския си дом в елитния столичен квартал „Драгалевци“, чиято общата стойност надхвърля 400 хил. лв – сума, която е напълно непосилна за над 90 на сто от българските семейства, повечето от които живеят с под 1000 лв. на месец.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране