23.10.2016 | 10:55
Бареков сътвори невиждан скандал заради английския си! Обиди грозно Жени Марчева и си тръгна от студиото
Евродепутатът трябваше да прочете само няколко изречения от The New York Times

Евродепутатът Николай Бареков извъртя страшен номер на водещата Жени Марчева. Бившият телевизионер се разгневи, след като журналистката го накара да преведе едно изречение от британското издание The Times и демонстративно напусна студиото на bTV.Тази седмица Николай Бареков публикува в социалната мрежа снимки, на които позира с The Times и The New York Times, показвайки какво е отношението към скандала, който сътвори лидерът на ДСБ Радан Кънев с изказването си за „бай х*у”.

Именно по този повод Марчева го помоли да прочете няколко изречения от The New York Times. Молбата й обаче определено не се хареса на евродепутата и той скочи на крака.

„Няма да участвам в тази провокация. Ще оставя хората да се наслаждават на баджаците ти и ще си тръгна”, каза Бареков, след  което напусна студиото.

След като помига няколко минути пред камерата, осъзнавайки какво се е случило, Жени Марчева не скри възмущението си от поведението на политика и неприличния му коментар за краката й.

3 коментара

  1. Приятел на Бареков каза:

    А бе Никти , еби я в гъзъ тая пундофера. Казах, в гъзъ , а не в шуплата. Набий и го като трактористка чувия до мъдете.

  2. Монев каза:

    Бареков срути сценария на Женина,призната на българите и в средите на своите колеги,като незаглъхващото ехо на Борисов.Преди време нагаждачката се изцепи в ефир с „умозаключението“си,че Борисов е ненадминат оратор,нямащ конкурент в никоя сфера от живота ни.Точно тогава и най задръстеният зрител разбра, коя е в действителност „водещата“.Не можеш да уязвяваш гостът си в студиото и да очакваш цивилизовано отношение към теб.Ако си с панталон,няма да се виждат „изящните“ ти баджаци,тога всичко ще върви според написаното от редактора.Преди да се появиш на екран,излизаш от гримьорна.Поогледай се!

  3. Алиh каза:

    Какъв скандал, какви 5 лева. Човека е много прав, мъпреки напъните на водещата. Тъй като капанът, който му спретнаха не щракна, то естествено и лихвите са за сметка на смешната водеща и за оня, който й дуднеше в ухото от апаратната. колкото и да е тъп и прост Бареков, не се хвана на пинизите на водещата, а напротив, навря е на кучето в гъза. Това бе нагледен урок как да се постъпва с ракеите, дупедавците, гъзолизцити, българомразците и всички кухи лейки и селски пръчки. Човек трябва да има достойнство и да държи на думата си – каза и го направи, оставия пачаврата с пръст в устата……….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране