03.06.2018 | 22:44
Бареков щял прави алтернатива на „баджак журналистиката“

Предстои завръщането ми на екран в сутрешния часови пояс с предаване без цензура, обяви евродепутатът и бивш тв водещ Николай Бареков. „Време е да се появи алтернатива на модерната напоследък баджак журналистика. Очаквайте „Бареков и Байрактаров – без цензура“ всяка събота от 9 часа. Откога и къде ще съобщим утре!“, съобщи пловдивчанинът, използвайки пресслужбата на преименуваната си партия, която сега се нарича „Презареди БГ“.

Той обяви и друга новина, която счита за важна.

„Вече официално сме включени в Програмата на Европейските Консерватори като новоприет член на Алианса заедно с колегите от Германия, които основаха Алтернатива за Германия – LKR. Общо само две партии ще бъдем приети. Молбите ни за членство връчихме преди 2 години в Прага. Официално приемът на първата и единствена българска консервативна партия е следващата седмица на Срещата на АКРЕ в Баку, Азербайджан“, обяви безцензурният политик.

Според него вече въпросът „Коя партия представлява консервативните политически ценности в България е решен и легитимиран международно“!

„Само ББЦ Презареди България е член на фамилията на консерваторите заедно Британската консервативна партия, Републиканската партия на САЩ и полската „Право и справедливост“, които сега са управляващи партии в своите държави. Ще имам честта да произнеса политическа реч, посветена на бъдещето пред консерватизма в света и в България пред престижния международен форум“, обяснява още Бареков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране