18.04.2014 | 21:45
Бареков в SMS до Тицин: Скъпи, педерастията не може вечно да остане в тайна!
Съобщението му до процудента завършва с "Твой Бареков"

Николай Бареков e изпрати. SMS с груб и нецензурен текст на журналиста Найо Тицин. Повод за гнева на новия политик стана участие на Тицин в предаването на „Тази сутрин“ по бТВ.

Журналистите Петьо Блъсков, Владимир Йончев и Найо Тицин бяха поканени да коментират кандидатите за евродепутати и официално обявената вече втора позиция за Делян Пеевски в листата на ДПС.

„Номинацията на Пеевски е куршум в главата на демокрацията, куршум за европейските ценности. На мен ми е интересен въпросът защо е на второ, а не на трето място – явно този ресурс, който можеше да бъде инвестиран и в третото място на ДПС вероятно ще е инвестиран в един друг политически проект – партията на Бареков. Затова Пеевски е на второ място – хем той влиза в ЕП, хем на Бареков му се осигурява място за поне един евродепутат”, каза Тицин по бТВ.

Малко по-късно Николай Бареков зададе въпрос на бТВ. „Кой изпрати бездарните журналисти Найо Тицин и Владо Йончев в бившата ми телевизия бТВ, за да плюят „България без цензура“? Задавам няколко пъти въпроса – кой, кой, кой? Двамата са маши на Цветелина Бориславова и Реформаторите, които отчаяно се опитват да спасят потъналия им проект“, попита Бареков.

Още преди да е получил отговор, Найо Тицин съобщи в профила си във Фейсбук, че е получил SMS от лидера на „България без цензура“.

„Skupi, pederastiata I bezdarnostta ne mogat vechno da ostanat taina. 🙂 tvoi Barekov“ (оригиналният правопис е запазен – б.р.)

„Никога не съм си падал по SMS кореспонденциите между политици и журналисти. Те си мислят, че всичко е лично. Не, не е лично и затова си позволявам да споделя какъв SMS ми написа един млад политик след участието ми тази сутрин по bTV“, пише Тицин.

Това не е първият подобен SMS на Бареков. На 30 март той направи абсолютно същото по време на гостуването на бизнесмена Иво Прокопиев при Сашо Диков по Нова телевизия. Тогава още по време на интервюто Бареков изпрати на Диков sms със следното съдържание: „Ужасно жалък мазник си на този мръсник в студиото. Фелацио след фелацио, срам и за най-древната професия“, гласеше съобщението, което Диков изчете в ефир.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране