24.05.2015 | 0:14
Баща издирва сина си, изчезнал след арест в полицията
29-годишният Григор Паунов е в неизвестност от 12 май, шизофреник е

29-годишен мъж е изчезнал в Бургас, след като е бил арестуван и освободен. За това алармира бащата на младежа, който отправи апел във Фейсбук всеки, който го забележи, да сигнализира. Момчено страда от шизофрения.

Ето какво още казва притесненият баща:

„Това е синът ми – Григор Григоров Паунов. На 29 години, шизофреник от доста години. Преди месец е последната ми връзка с него по телефона – замина на работа да работи като готвач или помощник в кухня, каквато квалификация има, в региона на Бургас – Созопол. До 06.05 е бил настанен в „Баш бар“ – Къмпинг Градина. На 07.05 е арестуван в Пето районно – Бургас, във видимо неадекватно състояние, заради чупене на обществено имущество. Образувана е преписка, която е изпратена на Прокуратурата и в същото състояние е пуснат на свобода по живо – по здраво на 12.05. Обявен е за издирване на 18.05 по мое изрично настояване. До момента нямам никаква информация от никъде.“

Всеки, който има информация, може да позвъни на тел. 0899 22 70 80 или най-близкото поделение на МВР.

1 коментар

  1. Grigor Paunov каза:

    Stana nedorazumenie v durjavata ne moga da razbera kak pri obvineniq ot strana na COT nqma obvinenie nito ot durjavata nito ot lukoil!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране