07.08.2018 | 19:35
Бенчо влезе по спешност в болница

65-годишният бизнесмен и зам.-председател на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, чието име не излиза от фокуса на медиите тези дни, току-що е откаран е болница в изключително тежко състояние, съобщава Флагман.

Пред къщата му в жк „Меден рудник“ пристигна линейка с включена сирена. Само няколко минути след това той бе свален с носилка и качен в реаномобила.

По думи на най-близките му, той не е издържал на течащата от всички страни разнородна информация, анализираща случилото се миналата седмица в Истанбул при ареста на Димитър Желязков – Очите, както и за бъдещето му като политик и общественик. Днес следобед информацията му е дошла в повече и почти напълно е загубил говора си, вследствие и на бързо развиващото му се неврологично заболяване – паркинсон, който е в напреднал стадий.

От психическо и физическо изтощение Бенчев е получил симптоми за настъпващ инфаркт. Семейството му моли медиите и приятелите на Бенчев да не проявяват нездраво любопитство и да не ги безпокоят в този тежък момент.

„Много моля да проявите разбиране, докато баща ми бъде стабилизиран, надявам се състоянието му да не е фатално за живота му“, каза големият му син Георги Бенчев, който придружи линейката до Спешния център на болницата, в която Бенчев вече е настанен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране