19.07.2018 | 20:51
Без топла вода до края на юли в Младост

От днес до края на месеца ще бъде спряна топлата вода в кварталите ж.к. Младост 1 – бл. №№ 1А,1Б,1В,1Г,1Д,1Ж, ж.к. Младост 1А; ж.к. Младост 2; ж.к. Младост 3; ж.к. Младост 4; МВР школа; БАН – 7 км, НИХМ /ХМС/. Това съобщиха от пресцентъра на „Топлофикация София“ ЕАД.

Компанията ще извърши обследване и належащи ремонти по топлопреносната мрежа в посочените квартали. Целта е да се избегнат аварийни ситуации през зимата.

Профилактиката е част от осигуряването на по-надеждни услуги, а с ремонтите правим рехабилитация на мрежата, основната част от която е изградена през 70-те – 80-те години на миналия век. Инвестираме в модерни тръби, което също гарантира по-добра услуга и по-малко аварии занапред. Затова се налага временно спиране на подаването на топлата вода, уточняват от Топлофикация.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали са публикувани в сайта на дружеството – www.toplo.bg и във Фейсбук – www.facebook.com/www.toplo.bg. Повече подробности клиентите могат да получат и на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111.

За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране