21.03.2017 | 12:34
Бившият шофьор на Доган с разтърсващи разкрития: Местан се издигна заради жена си
По заповед на лидера му покрихме дългове към Иво Карамански, той е бисексуален

Бившият шофьор на Ахмед Доган – Ерол Емурла, проговаря сензационно пред Нова тв. Бях телохранител на Амед Доган до 1998 г., иначе го познавам от основаването на ДПС, разказа Ерол Емурла, който все още е член на партията. В зората на демокрацията всичко беше много смутно, много тъмно, но нашата партия винаги е била автономна – тоест не се поддаваме на давления на чужди сили отвън. Опити да ни направят васали, зависими от нещо винаги е имало. Идваха емисари, всякакви хора, върна спомените си назад Емурла.

За г-н Местан, който му давате много медийни изяви, мога да кажа много неща. Знам го още от Момчилград – той е зет на един от нашите депутати Хасан Али, който е почтен мъж. Местан плюе от извора, от който е пил вода. Ние го взехме буквално от улицата, обясни Емурла. Моля за извинение, че ще го кажа, но Местан се издигна покрай жена си. Така израстна в партийната йерархия.

Бяхме на една сбирка в Хасковски минерални бани, когато Доган ми каза да отида да взема Местан. Буквално го изкарах от една дупка в Момчилград. Заради комара беше натрупал дългове в размер на 12 000 марки към групата на Карамански. Ние покрихме тези дългове и го прибрахме в нашата партия, разказа сензационно телохранителят.

Местан няма чест и достойнство като мъж, той избяга в Турското посолство! Много се съмнявам, чее турски шпионин, едва ли тези имперски служби ще заложат на него. Той е марионетка, няма собствено мнение, смята Емурла.

Властта е като опиум – главозамайва. Но идва времето, когато всеки трябва да си заеме мясото. Лъскави обувки, Мерцедеси, хубави секретарки… В момента Местан и Касим Дал искат да ядат с лъвовете, но трябва да си знаят местата, допълни гарда на Доган. Винаги е имало отцепници, инакомислещи, но никога в такава степен, допълни той.

Относно мистериозното самоубийство на Ахмед Емин, Емурла разказа, че двамата му синове и съпругата му не са оставени. Момчетата са стипендианти на партията, учат в чужбина. Ако аз бях гард на Доган в момента,когато Октай Енимехмедов стреля срещу него, това щеше да му бъде последното действие в живота – казвам ви го съвсем честно. Бях охранител на Доган в най-мутренските времена и не позволих косъм да му падне от главата, разказа гардът.

И 1000 автобуса да докара, Местан пак няма влезе, категоричен е Емурла. Ще ги сборим Обединените патриоти – те са много комити на едно място, не могат да разделят баницата. Така че ние пак ще сме трета политическа сила, категоричен е човекът на Доган. Само един чифт от очилата на Местан струва 15 000 лева, телефонът му е за 30 000 евра с камъни „Сваровски“, носи обувки от змийска кожа. Ами кой си ти – магнат с рафинерия ли? А през това време народът буквално опъва уши от глад, продължи разбиващите разкрития за Местан Емурла. Да не говорим за сексуалната му ориентация – той е бисексуален, всички го знаем, но си мълчим! Той си мисли, че е Зевс, слязъл от Олимп при простосмъртните!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране