27.02.2017 | 11:49
Благоевградчани съсипаха Цветанов! Той: „Ще ни подкрепите ли?“ Отговор: „Много ясно, с номер 10“! (видео)
Жители на пиринския град унижиха зам.-председателя на ГЕРБ

Унижение голямо за Цветанов в Благоевград! Пита той гражданин на улицата: „За кого ще гласувате? Ще ни подкрепите ли? Човекът отговаря:  Много ясно, с номер 10! Цветанов: Ама как…

Друг му скочи: Искам с моя труд да изкарвам пари, а не… Какви инвестиции, какви пътища, заводите ги няма.

Ето какво каза човекът на Цветан Цветанов:

„Вие нямате и грам амбиция да изкарате тази държава. Как може толкова години в Европейския съюз и да сме най-бедни. Не искам да ми ги дават на готово, искам да си ги изкарам парите в моя си фабрика, с моя си труд. Не искам някой да ми ги дава. Какви инвестиции, какви пътища каква инфраструктура. И сега ги няма инвестициите. Големите заводи ги няма“, нападнат беше Цветанов от млад благоевградчанин.

Дърпат го, тръгва си и по пътя ПР-ката му обяснява: “Там на ъгъла ви чакат с пита, с хляб, сол и червен пипер%. Докато стигне до там обаче Цветанов се спира пред друга група благоевградчани и ги пита:

-Как е? Ще гласувате ли за нас? Победата ни зависи от вас. Ако искате да имаме успех трябва да продължим да управляваме. Санирането как е. Харесва ли ви? Ще ни подкрепите ли? С кой номер?

Човекът отговаря:

Много ясно. С номер 10.

-Е как 10 бе братко, с 11 бе. Поне като не си сигурен, абе….

После и той снимки като манекен пред саниран блок с някаква леличка. И вика: Ето жената иска да даде оценка и тя отговоря: 6

-Не 6, 11 смъмря я Цветанов.

3 коментара

  1. Рангел Рангелов каза:

    ДОСЕГА герб – БОЙКО- ВИНАГИ СЕ СПАСЯВАТ С ОСТАВКА И С ТОВА ОПРАВДАВАТ НЕСЪСТОЯЛАТА СЕ ПРЕДИЗБОРНАПРОГРАМА.и така отново се явяват за кандидати да спасяват държавата,даже зеплашват ,че ако са в ъгъла стават по-опасни-демек не ни правете опозиция защото ще побъркаме даржавата с недовмолните и аватюристите.ДО КГА ЩЕ НИМЪЧИ ПРОСТОТИА И НАГЛОСТ.

  2. Анонимен каза:

    Само да попитам, от тези 25год. В които нищо не е направено, колко от тях са вече под управлението на бат Бойко, защото някак си този довод започва да се изтърква. И след като виждаш, че не можеш да управляваш тази държава, и си подаваш оставката, защо отново искаш да го покажеш, че не можеш. Тъпаци

  3. Ангелов каза:

    Цецо,хората захитряха,чувстват къде са стъпили и казват,че там за теб място няма.Както в северозападът,така и в югозападът,хората обедняха,младите напускат родния си край,отправят се към чужди държави да търсят нормален живот.Трябва да ти се е втечнил мозъкът,за да не се съобразиш с реалната обстановка.Тръгвайте си вкупом цялата кохорта от ГЕРБери и не се обръщайте назад.На 26-ти март,около 21 часа,ще настъпи тоталната смяна на караула.На хората им писна, да живеят в на обрулената държава на Балканите и в Европа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране