16.02.2018 | 20:03
Боби Перуката е преизбран за шеф на БФС
Гриша Ганчев е аут от Изпълкома, Спас Русев заема мястото му

Новият-стар президент Боби Михайлов – Перуката не скри щастието си от спечелените избори за шеф на БФС. „Дори и на 55 години съм готов да се разплача в такъв момент. Тази победа ми дава вяра, че с моя екип ще продължим да работим и да надграждаме. Наистина съм силно развълнуван. Много съм благодарен на всички вас.

Гарантирам, че ще бъда това, което винаги съм бил, и това, което съм обещал в тази зала. През последните месеци се изрекоха много грозни лъжи към мен и БФС.

През цялото това време не сме отговаряли, защото продължавахме да работим. Не може по всяко куче, което лае да хвърляш камък. Не съм искал да падам на това ниво, ние продължихме да работим до последно”, каза Михайлов.

В същото време стана ясно, че бившият вратар на националния отбор е предложил 14 души за членове на Изпълкома на футболната ни централа. Трябва да се отбележи, че аут от Изпълкома е Гриша Ганчев, който до този момент бе част от управлението на футбола ни. Там обаче попада шефът на Левски Спас Русев.

Николай Гигов, Наско Сираков и Марин Митев също няма да бъдат част от бъдещия Изпълком. В него обаче ще намерят място Вальо Михов и адвокат Михаил Статев. Също така и Димитър Георгиев, който е депутат от БСП в Народното събрание и член на Комисията по младежта и спорта.

Ето и предложенията на Боби Михайлов: Йордан Лечков, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, Емил Костадинов, Камен Костадинов, Румян Вълков, Венцеслав Стефанов, Михаил Статев, Валентин Михов, Кирил Домусчиев, Спас Русев, Петър Величков, Панайот Рейзи, Димитър Георгиев

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране