14.06.2019 | 12:28
Боби Перуката се оправдава за джипа на стадиона със схванато краче
Шефът на БФС се оправдава с крампи за ултраселското си изпълнение в понеделник

В типичен стил шефът на БФС Борислав Михайлов е измислил възможно най-първосигналното и плиткоумно обяснение за скандалното си изнизване с 3-тонен джип от пистата на Националния стадион в понеделник след караха на футболистите ни срещу Косово. Боби Перуката, както е по-известен функционерът, е отговорил на официално запитване от страна на Министерството на младежта и спорта, че му се е наложило да бъде прибран с кола заради… мускулни крампи,пише Lupa.

Ведомството на Красен Кралев е принципал на стадиона, а мутренското нахлуване на колата на Михайлов предизвика жестоко брожение, тъй като заплашва да разруши лекоатлетическата писта. Федерацията и лекоатлетическите клубове, които тренират на „Васил Левски“, са бесни от арогантното поведение на Боби и са сезирали министерството.

Боби Перуката не за първи път оправдава неадекватното си поведение с хващания и крампи. През декември на футболна среща на най-високо ниво между Сърбия, България, Гърция и Румъния в Белград нашият едва не припадна на пресконференцията, видимо мъртво пиян. Боби започна да се свлича на земята и беше едва ли не изнесен на ръце, като после обясни, че му се е схванало крачето.

Да си припомним предишното алкохолно „схващане“ на боса на БФС:

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране