15.04.2017 | 21:38
Бой в съблекалнята на Монтана след загубата от Славия
Треньорът на "Монтана" Ангел Джамбазки призна пред медиите за боя и обясни, че наистина той е бил между българите и чужденците в състава

Сбиване се разрази между българите и чужденците във футболния тим на „Монтана“. Мелето стана веднага след домакинския мач на отбора (игран в Ловеч), в който „Монтана“ водеше на „Славия“ до 62-ата мин. с 3:1, но загуби с 3:4 във II кръг на група Б от втората шестица в първенството.

Наложи се полицаите, които охраняваха мача, да влязат в съблекалнята, за да разтърват биещите се играчи. Треньорът на „Монтана“ Ангел Джамбазки призна пред медиите за боя и обясни, че наистина той е бил между българите и чужденците в състава. Джамбазки оприличи своя състав на „циркова трупа, която забавлява хората“.

Днес се игра и последният мач от II кръг на първата шестица, в който „Дунав“победи с 1:0 „Черно море“ с гол на Мирослав Будинов в 43-ата мин. В класирането води „Лудогорец“ с 68 т., пред „Левски“ с 55, „ЦСКА-София“ с 52, „Дунав“ с 44, „Черно море“ с 43 и „Локомотив“ (Пд) с 39.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране