17.02.2015 | 9:10
Бойко го играе цар, Менда и Цачева са като учителки
Ревизора съветва Борисов да вади шамарената фабрика

Патриотът Емил Димитров – Ревизоро се оплака от жените в ГЕРБ. Оказа се, че той нямал проблеми с мъжете в партията на Бойко Борисов, но дамите не били особено диалогични.

Искам Бойко Борисов да го видя генерала, който е диалогичен, който пуска шамарената фабрика, който събира пари, данъци, пожела си Ревизоро пред Нова тв и добави, че първото, от което трябва да започне е да дисциплинира министрите си.

Коментарите му са по повод изтеклите вече 100 дни управление на „Борисов 2“ и скандалите през последната седмица в парламента около закона за МВР и новия дълг от 8 милиарда евро.

Депутатът, който е част крепящия властта ПФ, призна, че коалицията функционира малко трудно. Не съм съгласен, когато някой ще решава по телефона кой законопроект ще бъде изтеглен, разгневи се Емил Димитров и обясни, че ядът му идва от внесените от тях поправки в закона за МВР, с които се иска и смяната на професионалното ръководство на силовото ведомство.

Ние внасяме поправла да се смени ръководството на МВР, ДПС искат почивка, вдигат телефона до Брюксел, тамагочито отговаря, след което се казва оттеглете поправките, коментира Ревизоро.

Запитан кой вдига телефона, той обясни, че има 3-4 жени в парламента, които се държат като учителки и се надпреварват за благосклонността на премиера: Или ще направиш това, което искам, или ще се обадя на директора Бойко Борисов. Това са Менда, Цецка Цачева, Цвета Караянчева. Днеска мислят закон, а утре го изтеглят, защото някой се обадил на Борисов, той на тях и те го изтеглят, възмути се още депутатът.

Той изтъкна, че при БСП най-големите мъже са жените – Мая, Дора, Светла, Корнелия, и там му лесно, но за ГЕРБ – не можел да си представи цялото управление да се обърне на женски пазар.

Може ли да вземеш 16 милиарда дълг, да го говориш 3 месец и накрая да го внесеш, така че да не стане. Защо не излязоха да го обяснят? Пенсионната реформа защо не я обясниха?, продължи да пита Ревизоро и пак призова премиерът да стегне екипа си.

1 коментар

  1. Ай каза:

    Абе, днес списващите ви да не са пияни? Егати, грешките в текста във всички статии. Я си ги оправете!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране