16.06.2019 | 20:10
Бонев: Аз ликвидирах Костов и Петър Стоянов
Любопитно изказване от страна на бившия вътрешен министър

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи любопитно изказване в социалната мрежа Facebook. Беше лаконичен, държейки да напомни, че той е човекък, който „е ликвидирал политически Иван Костов и Петър Стоянов“.

Искам да напомня, че ликвидирах политически Костов и Петър Стоянов, само защото не претендирах за нищо, освен за истината.

Който разбрал, разбрал.

1 коментар

  1. Е,и?! каза:

    Е,и?! На какво отгоре пък си толкова горд, че си ликвидирал Костов и Петър Стоянов? На това ли, че на тяхно място сложи агент Ггоце Първанов и докара Кобурга, който съсипа политическата система, заедно с твоята БКП, неуважаеми Богомиле Бонев! Твоята БКП му хариза държавни имоти за двеста милиона, за да ги вкара през задната врата във властта, а министрите му-престъпници извършиха чудовищни грабежи и престъпления! Влязоха във властта просяци, а излязоха мулти милионери! Но най-големият ти грях пред българския народ, Богомиле Бонев е, че измамникът от Мадрид, заедно с Бригадир Аспарухов, назначи еднокнижния от Банкя за Главен секретар на МВР и му отвори пътя към голямата политика, за да го търпим вече 10 години като премиер! И ти ревеш сега от него, нали? Ами, да си ревал, когато ликвидира Иван Костов и Петър Стоянов!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране