04.12.2016 | 0:01
Бонев срещу Борисов: Орбан държи досието му за крадене коли в Унгария, той е престъпник!
"Алооо, прокуратурата, имате работа, ама много", обръща се той към компетентния орган

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи на пух и прах премиера в оставка Бойко Борисов. В няколко поредна коментара, публикувани в личния му профил във Фейсбук, Бонев яростно зове прокуратурата да се самосезира по случая със скандалните джиповете, с които преди година се сдобиха горските стопанства в Благоевград, Смолян и Сливен, а в последните дни стана ясно, че возят премиера Бойко Борисов или станалия извествен  като шейх Борисов.  Бедните горски стопанства са купували бронирани джипове. Срещу елени ли, бре?!, пита Бонев, като констатира, че това е „чисто престъпление“.

В коментарите си по темата Бонев хвърли бомба като обяви, че министър-председателят на Унгария Виктор Орбан държи  държи досието за крадените коли на Бойко Борисов. BNews припомня, че през април 2009 година излезе информация, че Борисов е имал отношение към трафик на крадени автомобили в средата на 90-те години на м.в и е бил привикван от унгарската полиция да дава показания. В тази връзка Бонев възкликва: „Когато ти държа досието за крадените коли, мога да си позволя да те галя по главата и да те подритвам“ (б.р. говорейки от името на Виктор Орбан).

Ето коментарите на бившия вътрешен министър:

Бедните горски стопанства са купували бронирани джипове. Срещу елени ли, бре?!

Искам да кажа на прокуратурата, че закупуването на бронирани джипове, уж за шейхове, но предоставени на НСО за Борисов, е заобикаляне на много закони и чисто престъпление. Имал смъртни присъди от други мафиоти, та затова минал през горските стопанства и м-во на земеделието. Има закон за бюджета. НСО си има гласуван бюджет. Как ще преливат пари от м-во на земеделието?! Къде са доказателствата за смъртни присъди, от кого са издадени, защо НСО нищо не знае, каква обществена поръчка е обявена, кой я е спечелил, с какви документи е прехвърлено имуществото на НСО от горските, как ще се върне сега…

Алооо, прокуратурата, имате работа, ама много.

Питам се, кога повече щети може да причини Боеко и герперастите. На власт или в оставка.

Което е въпрос, който не се нуждае от отговор: и в двете състояния. Та пак се питам, не е ли време да ги забраним.

И Виктор Орбан погалил по главата Борисов.

Когато ти държа досието за крадените коли, мога да си позволя да те галя по главата и да те подритвам.

Съжалете го! Боко е humiliated… заедно с нас.

Чудя се, дали не е по-важно да протестираме за връщане на истинската журналистика. Щом подменената ни докара ментета като Борисов и ГЕРБ, не е ли време да търсим бисерите в боклука от сегашна журналистика?! След като политиката се определя от журналистиката, резонно, нали.

По селския изказ на Боко, имало били издадени N брой смъртни присъди към него. Не е ясно за какво. Откраднал бизнес, убил някого, имат да му връщат за отмъщение на направена гадост…

НСО, МВР, НРС, ДАНС… Гном, Митоди, Бъчварова дори…, споделете, бе

1 коментар

  1. Радков каза:

    Г-н Цацаров,каква ще ви бъде реакцията във връзка с данните огласени от Цв. Василев,генерал Бонев,бизнесменът Гриша Ганчев?Затаяването на истината,много добре ви е известно какви последици влачи след себе си.Не е ли време,да разбере шашардисаният нашенец,кой му „подрежда“ съдбата?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране