08.09.2019 | 18:27
Борислав Игнатов призна: Голите снимки на приятелката ми са от бившия ѝ
Станала „невинна жертва на дългогодишен тормоз“, обект на шантаж и изнудване

Снимките на годеницата на архитект Борислав Игнатов, кандидатът за кмет на „Демократична България“ за София, които бяха използвани от агенция ПИК за безпрецедентна медийна атака, са истински и са използвани за изнудване. Това казва самият Игнатов в своя публикация в личния си Facebook профил.

Според обяснението, става въпрос за снимки отпреди 10 години, а годеницата на Игнатов се е обърнала към МВР за помощ – за да престане тормозът. „Следствието обаче остава без резултат. Сега, когато тези снимки се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и вече се превръщат в инструмент за долнопробна атака в политическа кампания“, обяснява Игнатов.

Архитектът е категоричен, че обича и подкрепя жената до себе си и че атаката няма да го откаже от намерението му да се бори за кметското място в София. Ето и пълната му публикация във Facebook: „Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, но смятам, че обществото трябва да знае фактите.

Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине. Тя предприема необходимото снимките да бъдат свалени. Незабавно подава и жалба в МВР, към която предава и флашка с разпространените против волята ѝ снимки.

Следствието обаче остава без резултат. Сега, когато тези снимки се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и вече се превръщат в инструмент за долнопробна атака в политическа кампания. Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив?

Явно си мислят, че всичко е позволено, за да запазят отровното статукво и да откажат нормалните хора да искат промяна. Аз обаче не се отказвам, напротив – ще водя тази кампания с още по-голяма решимост. Надявам се всичко това да послужи на други млади хора да се предпазят от грешки на кого се доверяват и как се държат в дигитална среда. Благодаря на всички, които искрено ни подкрепят. Давате ни сили в много труден за нас момент. Стоя до моето момиче и я обичам.“

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране