13.05.2018 | 23:23
Борисов искал Радев за втори кон на каруцата

Два коня, като теглят каруцата, е по-добре. Аз много разчитах да сме така с президента, ама той реши друго. Явно ангажиментът към БСП е много голям“,  заяви на семинар на ГЕРБ в Стара Загора лидерът на партията Бойко Борисов.

„Колкото и да ви е странно, с Румен Овчаров работим заедно, защото той е един от най-големите капацитети“, призна Борисов. И обобщи: „Когато е за интереса на България, аз съм готов всяка ръжда да махна и да ползвам всеки капацитет, който може да послужи на държавата.“

„Много обичам алпиниста Боян Петров, много ми е мъчно. Ходил съм преди и в болницата да го виждам. Дано свърши добре тази работа“, развълнува се министър-председателят.

„Не може тези, които сме стъпили на една парична единица, и другите, тарикатите, да сме едно. Не може да се сърдим на другите. Като си интегриран или като си едно семейство, носиш и хубавото, и лошото. Няма как да кажеш мигрантите да си стоят в Германия, а кохезията – дайте ни я тука.“ Така Борисов изтълкува думите на френския президент Еманюел Макрон, който в четвъртък каза: „Така, е, Бойко, ще вървят напред европейските държави, които спазват общите правила, и искат веднага бързи реформи. Не можем да чакаме онези, които правят малки крачки, в последния възможен момент.“ Тези думи на френския президент се възприеха като критика към управлението в България и премиерът Борисов току-що за първи път ги коментира.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране