01.01.2017 | 12:35
Борисов към България: ЧНГ и не забравяйте какво направих за вас!
Пълен текст на хвалбите на премиера в оставка в новогодишната нощ

Бойко Борисов публикува своя поздрав за новата 2017-та година, в който изтъкна за пореден път направеното според него от ГЕРБ, като обеща да се бори още повече за доброто на обществото, което въпреки всичко е останало недоволно.

Цялото изказване на премиера в оставка може да видите по-долу:

Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие.

2016 г. бе година на много предизвикателства и трудности пред нас. Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави. Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ.

През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет. Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат – построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други.

Въпреки това – категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни. Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!

9 коментара

  1. петър каза:

    Да няма – само поразии

  2. НАБЛЮДАТЕЛ каза:

    САМО ЧЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И МНОГОТО ОБИДИ КЪМ НАРОДА–ЛОШ МАТЕРИАЛ,ВЪРЗАНИ КАТО КУЧЕТО ТИ,ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЗЯЛИ ВСИЧКИТЕ ПАРИ ОТ ФОНДА,И МНОГОТО ЗАПИСИ ,В КОИТО СИ НАИСТИНА ПРОСТ,ЗАЩОТО ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ПО ТАКЪВ МАФИОТСКИ МОДЕЛ.

  3. НАБЛЮДАТЕЛ каза:

    САМО ЧЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И МНОГОТО ОБИДИ КЪМ НАРОДА–ЛОШ МАТЕРИАЛ,ВЪРЗАНИ КАТО КУЧЕТО ТИ,ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЗЯЛИ ВСИЧКИТЕ ПАРИ ОТ ФОНДА,И МНОГОТО ЗАПИСИ ,В КОИТО СИ НАИСТИНА ПРОСТ,ЗАЩОТО ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ПО ТАКЪВ МАФИОТСКИ МОДЕЛ.

  4. Димов каза:

    В темела на ГЕРБ,е зазидана „великата“ мисъл която може да реши проблемите на сегашният началник.От България излизат с еднопосочен билет младите,трудоспособни българи,те ще разрешат проблема с безработицата. Идиотските условия при които живеят хората от т.н. трета възраст,“благоприятства“за високата смъртност,намаляване броя на пенсионерите,нещо добре дошло за социалният министър.Борисов няма пенсионери роднини,затова спокойно може да повтори „дълбоката“ си мисъл,че българските пенсионери изядоха фискалния резерв на държавата.Иначе, всички хрантутници се ширят и дерибействат в сградите, построени точно от тези които са най мразените от сегашните „управници“.Добре че идват избори,за да се разделим с баналните физиономии, които ни съпровождат и облъчват даже когато сме седнали там,където се освобождаваме от нещо станало вече излишно.

  5. ххх каза:

    България обезлюдява, всички бягат и никой не се връща. Това от добро ли е? Можем само да мечтаем да стигнем Гърция.Когато видим, че поне малка част от българите живеещи в чужбина се връщат, тогава ще кажем, че сме тръгнали да отлепваме от дъното. За сега светлинка в тунела се не вижда

  6. уууу каза:

    ние знаем какво направи ПОСЛЕДНО СБОГОМ !!!!

  7. народе!!! каза:

    Спокойно Буда. Няма да забравим. Март месец е близо, ще видиш. Дотук изгуби два избора, третия се преглъща лесно.

  8. Анчев каза:

    Ние се превърнахме в неандерталци,аборигени,малоумници в очите на основно действащият „фактор“.Двадесет милиарда дълг, е „закачен“ българския „врат“.Това и малоумникът не може да го забрави.Настанихме се по удобно на мястото, на най бедната държава в любимият на някои ЕС. Задават се избори и ако не се разделим с късата си памет,нищо по различно няма да ни се случи.

  9. Стоил Николов каза:

    Какво ми пука за 4 млрд приходи (които ще отидат във фирмите МУ), след като заплатата ми от сума ти години не е мръднала?
    Какво ми пука за некачествените магистрали, след като не мога да си позволя да се разхождам до морето, а улиците около нас са в окаяно състояние?
    Желая на всички спорна и безбойкова 2017 г!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране