23.02.2017 | 15:30
Борисов: Корнелия се уплаши от Певски и избяга от Благоевград
При растеж от 3.8%, което оставихме, заплатата даже ще мине 1500 лева, прогнозира председателят на ГЕРБ

Нинова не знае кой предлага смяна на главния секретар на МВР, и то по криминален начин“, ядоса се Бойко Борисов, който говори днес при представянето на листите на ГЕРБ. Той влезе в полемика с лидерката на БСП заради думите й, че социалистите също търсели информация кой и по какви причини е сменил Георги Костов. „Нямаме отношение към това, което се случва в момента в МВР“, заяви Нинова.

„И ние сме по модата – адмирали, летци, изтребители. Търсех кавалерист – не намерих. За месец установих, че няма пилот начело на държавата. И продължи: „Бяхме максимално толерантни, и омбудсман им направихме. Получихме тежък реваншизъм. Може да направят Костинброд, нещо с машинките, предупреди той.

Според председателя на ГЕРБ Корнелия Нинова се е уплаши да води в Благоевград. „Мислех, че от Цецо, но после видях, че от ДПС там е Пеевски. Тя няма да стъпи там. Стефан Данаилов води 2 листи, тя – една, каза още Бойко Борисов.

„При растеж от 3.8%, което оставихме, заплатата даже ще мине 1500 лева. За месец вече го стопиха на 2.5% и се опасявам, че ако мине още месец, ще се стопи е и няма да може да се изпълни програмата“, притеснен е Борисов. „Това правителство кой го назначи, кой предложи министрите. Кой, кой, кой? Кой носи листенцата някъде? Къде това място?“ това попита Бойко Борисов. „И кой затвори тунела посред бял ден и предизвика 30 километра опашка? Не можеше ли между 3 и 5 през нощта да работят? В тунела в еднакво тъмно и денем, и нощем“, „светна“ Борисов инициаторите на вчерашното затваряне на тунели заради проверка..

4 коментара

  1. НИКОЛАЙ , СТЕФАН каза:

    СТИГА С ТОЯ ГЛАДЕН СЕКРЕТАР , ДЕТО НЕ Е И ПОЛИЦАЙ ДОРИ ,, ТОЙ Е КАДЪРЕН ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО ТЕБЕ И ЦВЕТАНОВ ВЗЕТИ ЗАЕДНО – КРАДЛИВИ БАЛОНИ С ХЕЛИЙ

  2. Пижо каза:

    Тома Томов ще ви жули здраво м Благоевград гербрчета

  3. Минев каза:

    Не са важни мижавите ти проценти,когато по улиците виждам един отчяен,омършевял народ.Побъркахте българите с идиотските си демагогии,обещания за охолен живот.Политическата пасмина, направи хората разногледи.Те буквално от всяко кьоше на улиците,виждат по един свой ангел спасител.Простият ни народец,ще гласува някои некадърници да влязат в НС,там те ще свиват по 4-5 хиляди лева,а „Негово величество“суверенът,ще се гърчи с мизерните си пенсии.

  4. 53 каза:

    А бе стига с тия байганьовски простотии….все му е крив някой….все нещо му пречело….бай Тошо все едно гледам…баща на нацията…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране