04.09.2016 | 16:28
Борисов нагъл: Българинът вече се видя с пари, магистралите отесняха
Откъде са тези задръствания, от скъпия бензин или от ниските доходи? Дойде ли празник, всичко е на почивка, и то всеки път, не само лятото....

80 000 души са преминали само вчера през ГКПП Кулата в посока Гърция. Това заяви пред журналисти във Варна министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от „Фокус“.

По думите му това се дължи на нарасналите доходи на хората. „Българинът обича да пътува. Видя се с пари вече. Икономическият ръст си дава отражение. Депозитите в банките растат. Дойдат ли празници, виждате какво става. Магистралите отесняха. Това са фактите. Откъде са тези задръствания, от скъпия бензин или от ниските доходи? Дойде ли празник, всичко е на почивка, и то всеки път, не само лятото“, каза още министър-председателят.

По отношение на строителството на автомагистрала „Хемус“ Бойко Борисов коментира, че никога не е имало проект за тази магистрала. „Проектираме в момента строителството до Търговище и от Ябланица в посока Варна. Новото трасе в момента се чертае, никога не е имало проект за „Хемус”, сега се проектира, проверяват се почвите, къде може да се строи, откъде да мине магистралата“, каза Борисов.

По думите му Бургас – Варна ще струва около 380 милиона лева „да се направи магистралата и да върже пръстенът Марица – Струма – Тракия – Варна. За Варна щеше да е добре, но за Северна България щеше да е смърт. Затова ние решихме да проектираме и строим „Хемус“. Скъпа ще е, старото трасе не може да се ползва, защото минава през селата“, посочи още Борисов.

4 коментара

  1. GEORGIEVA каза:

    НАУЧЕТЕ СЛЕДНАТА ИСТИНА- НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ И ЕВРОБЕТ ЛОТАРИЯ, КОИТО СА НА ВАСИЛ БОШКОВ, ЗАРИБЯВАТ НАИВНИТЕ,БЪЛГАРИ, КАТО ВКАРАХА, ПРОГРАМИРАНА СФЕРА, ЗА, ДА МАНИПУЛИРАТ,ТИРАЖИТЕ,ОТ КОИТО СЕ ТРУПАТ МИЛИОНИ,И КОИТО ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ, ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ , ПРЕЗИДЕНСТКИ, ИЗБОРИ, И ЗАТОВА , ИЗПОЛЗВАТ, ПРОГРАМИРАН-СОФТУЕР- ЗА ТИРАЖИТЕ, ЗА ДА СЕ НАТРУПАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ,ПОВЕЧЕ ПАРИ, КОИТО, НЕ СА ИЗЛИШНИ,ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ, А ДА ПОЗНАЕМ ЛИ , ЗА КОЯ ПАРТИЯ СА
    НА РЕКЛАМАТА И БАХАРОВ ВИНАГИ КАЗВА//- ВНЕСОХМЕ ПРОФЕСИОНАЛНА МАШИНА//
    А ,ЗНАЕМ ЛИ КАКЪВ ЛИЦЕНЗ ИМАТ ДА ИМА ГО В ИНТЕРНЕТ. НА СТРАНИЦАТА НА КОМИСИЯТА ПО ХАЗАРТ.–// ЛИЦЕНЗ ЗА СЛУЧАЙНИ СЪБИТИЯ.

  2. НАБЛЮДАТЕЛ каза:

    Били сме по -богати ,ама друг път.ТЕЗИ 80 000 ДУШИ ,КОИТО ПЪТУВАХА ДО ГЪРЦИЯ ,са неговите хора от администрацията,кръгове около тях.А ОСТАНАЛИТЕ 6-7000 000 милиона какво са правили.Е една част са вече емигранти в други държави.значи останалите са се чудили как да преживеят със семействата си–как да си платят сметките ,как да си купят лекарства.Във всеки случай не пропуска да си направи предизборна кампания.Отдавна прави това.КОГАТО ПРОИЗХОЖДАШ и си бил в неподходяща среда ,и си се занимавал с непозволени дейности,тогава ставаш много хитър,макар да нямаш никакъв интелект.Но …..и хитростта помагала

  3. помощ каза:

    ‘Ем примат съм!
    ‘Ем пИ.дал съм!

    Пра’я газов хъб мечтИчка,
    а отсреща йок тръбичка,
    празна-празна е тръбЪтЪ,
    шче остана с пръст в устата. /х2/

    Припев:
    ‘Ем примат съм ‘Ем пИ.дал съм,
    на народа ма-ма.та i-бал съм,
    с чужди парИ пра’Я маги.С.рали,
    купонясвам здраво до зори, със другари в Симитли!
    Ебре-дебре! /х2/

    Хвърлям мрежа във водЪтЪ,
    ЕР-Голям измъкна ми тръбЪтЪ,
    празна-празна ми йе главЪтЪ,
    ТЮХ…, отиде ми мечтЪтЪ. /х2/

    Припев: /х2/

  4. GEORGIEVA каза:

    ДАААА, НАРАСНАЛИ СА НИ ДОХОДИТЕ, ДАА, АМА НЕ. ИНВАЛИДНА ПЕНСИЯ ОТ 160ЛВ.И С МНОГО БОЛЕСТИ- ДИАБЕТ,ХИПЕРТОНИЯ-3СТЕПЕН, МОЗЪЧЕН ИНСУЛТ,ЯЗВА- САМОЛЕКАРСТВАТА МИ СА ПОВЕЧЕ ОТ 100ЛВ, А ХРАНА, СРАМ ПРИ- 25-30Г. РАВОТА.
    А МЕД.КЛИНИКИ- 3 НА БР, „ТОРАКС“ – ДВЕ В СОФИЯ, И ЕДНА В ПЛОВДИВ , КОИТО СА НЕГОВИ, И ГИ Е ПОВЕРИЛ, НА СЪПРУГЪТ НА Г-ЖА ФАНДЪКОВА ЗА УПРАВЛЕНИЕ- И ОЩЕ ДРУГИ КОИТО , СА В ДУБАЙ- ПЛАСТИЧНИ.
    =================================================================
    Носят се слухове че парите на Боко -милиардите в ЛИВАН са инвестирани в скъпи луксозни клиники и клиники за Пластична Естетична Хирургия край Берут и Дубай.Други слухове се носет че Боко е ПОДАРИЛ управлението на 3бр болници от веригата ТОРАКС 2в София и 1вПловдив които струват към 40МИЛИОНА с оборудването на МЪЖАна Софийската кметица д-р ФАНДЪКОВ.Във Бургас има към 4бр Поликлиники с Арабски Собственици някой от тях са имали общ контрабанден бизнес цигари от 90те години с бизнеспартньори на Бойко като Ел Масри а други като Семир Абумелих са даже депутати от Герб.Някой съветници в ТОКУДА пък са в управата на БАКБ и Фондация Америка за България-Димитър Вучев .ТОКУДА и се занимават с износ на Човешки Органи за САЩ и страните от ЕС с протекции от Посолството на Козяк16
    ==========================================================
    НАРОДА ЛИ- НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране