22.03.2019 | 0:01
Борисов намекна, че атаката срещу заместника му е от САЩ
Всичко било много добре планирано

Намек, че атаката срещу Цветан Цветанов идва от САЩ, направи премиерът Бойко Борисов. На въпрос за имотните сделки на заместника си, без видима връзка, той започна да обяснява за промяна в позициите на президентството в полза на американските Ф-16. Всичко било много добре планирано. Борисов цитира тв участие на президентския съветник Иво Христов, от което личал „рязък завой“ в отношенията им с Вашингтон. Борисов търсел обяснение. Цветанов също трябва да си направи изводите, защото сега пак заминава за Щатите на конференция за сигурност, откъде дойде тази атака по това време. Можеше да дойде след изборите, можеше да дойде по-рано.“, заяви премиерът.

Борисов ще събере Изпълнителната комисия, за да обсъдят случая. Темата не му била приятна. Той все пак обеща дори и да няма престъпление, да има много тежки решения. Сезирани са прокуратурата и КОНПИ и премиерът щял да изчака „кратко“, преди да вземе мерки. Той обаче бил ядосан, че ги удря толкова „гадост“ за нещо толкова битово, елементарно и гадно. Преди да вземе отношение по казуса, той атакува БСП. „Червената буржоа след 1944 г. какво правеше? Кой живееше в най-хубавите апартаменти тогава – на „Позитано“, на „Оборище“, в центъра? Те ще ми говорят сега за апартаменти! А ние в село Банкя си карахме жигулитата и им гледахме мерцедесите“, разгневи се Борисов. „Децата и внуците“ на убийците на Атанас Буров „напъвали“ към Брюксел като троянски коне.

Междувременно Цветанов се изнерви от думите на Румен Радев. „Щом президентът вече взима страна за апартаментите, може да си направите равносметка преди изборите каква е опорната точка на БСП“, коментира гербаджията. Той се оплака, че атаките срещу него винаги били предизборни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране