04.12.2019 | 18:18
Борисов отговори на Путин: Може би информацията му е стара
Средно по 5 км на ден строим, каза премиерът

Всеки има право да търси алтернативни трасета, ние търсим алтернативни диверсификации. Сигурно не им е приятно, че сме толкова лоялен член на ЕС и НАТО. Това каза премиерът Борисов пред бТВ по повод думите на руския президент Владимир Путин, че бавим умишлено „Турски поток“.

„Може би информацията на Путин е стара. Средно по 5 км на ден строим. Много процедури трябваше да минем. Да дойде, да види, ние спазваме процедурите, затова е сигурно, че ще го построим“, каза Борисов.

„Аз знам, че за България съм направил всичко, което съм обещал. В стратегическото споразумение, което подписах в САЩ пише, че България е газов хъб, газов разпределител“, каза още той и напомни, че към Путин има отправена покана за посещение у нас.

Да си на камината в Белия дом и то в компанията на неговия заместник – това е много добре. Видях ролята на телевизията, на медиите. Винаги дават президента Тръмп с едни изкривени физиономии, с едни дупки по бузите. А той е един изключително симпатичен човек. Уникален! Беше толкова подготвен по всички теми и ме разбра“, каза Борисов.

„Не са много българите, които са посрещани с 21 топовни салюта. Беше ми драго заради България.“, каза още Бойко Борисов.

„Американците пращат човек по темата за медиите, защото аз поисках“, каза още министър-председателят.

Бойко Борисов каза още, че лично ще посрещне американския представител по енергетика и ще го заведе в Козлодуй.

„Поискал съм да дойдат в тези сфери, в които искам да хвана бика за рогата“, обобщи Борисов, но добави: „Автоцензурата аз не мога да я контролирам!“

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Яавно на Гн.Борисов помощниците са лъжливи или матерматиката му е слаба. При построени 5 км на ден,целия газопровод от 450 кн трябва да бъде построен за 90 дни, а 90 дни от началото на проекта отдавна са минали. С такива хора които работят за него става за смях на всеки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране