26.02.2017 | 21:32
Борисов се кара с хора в Благоевград, че не му харесват управлението
Младеж ядоса лидера на ГЕРБ с думите, че се крадат пари от програмата за саниране

Ако санирането не ви харесва, на 26 март можете да го спрете, каза в Благоевград Бойко Борисов, след като чу критични думи от хората на място. „Като говорите за ценности, защо сме последни в Европа, защо не защитавате българското, заради вашето управление сме последни“, каза младеж по време на посещението на Бойко Борисов в жк „Струмско“, за да види как върви санирането.

„А при тези, които управляваха преди нас, къде бяхме, да не би да бе по-добре, нямаше нито пътища, нито саниране, където минат пътищата, идва бизнесът“, сопна се Борисов. „Едни блокове се работят както трябва, а други – не, елате да видите за какво става въпрос, а струва по 15 000 лв. на семейство“, обади се от тълпата бившият кмет на село Бучино. „Кметът да дойде и да провери“, отвърна Борисов. Как да дойде, като не можем да влезем при него и да се оплачем, продължиха да се обаждат хората.

Малко след пристигането в квартала същият младеж извика, че хората искат не саниране, а работа и заводи. На това Борисов отвърна: „Край Пловдив има 140 завода“. „Край Пловдив има, но тук няма, искаме да изкарваме пари“, продължи обадилият се от множеството, който веднага бе обвинен от симпатизантите на ГЕРБ в провокация.

Наложи се кметът на Благоевград Атанас Камбитов да вземе микрофона, за да приключи протеста на хората. Той ги обвини, че приказките им за 15 000 лв. са „опорни точки“ и че за последните 30 години нито едно правителство не е дало толкова пари за Благоевград, колкото това на Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране