Зареждане

Напишете

Борисов се оперира, за да не иде на рождения ден на Симеон

ПОЛИТИКА

Борисов се оперира, за да не иде на рождения ден на Симеон

share

Премиерът Бойко Борисов е бил успешно опериран днес в Университетската болница „Софиямед“, съобщиха от лечебното заведение. Министър-председателят е претърпял оперативна артроскопска интервенция по спешност на коляно поради увреден менискус.

Операцията е извършил началникът на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ „Софиямед“ и един от най-добрите травматолози в страната доц. д-р Антони Георгиев.

„Операцията премина успешно, очакваме бързо възстановяване“, коментира доц. д-р Георгиев.

През февруари 2015 година лидерът на ГЕРБ пак скъса менискус и беше опериран в болницата. Тогава му препоръчаха да спре да играе футбол.

Неочакваната операция на Бойко Борисов стана с деня, в който Симеон Сакскобургготски стана на 80 години. Той отбеляза празника си с пищно тържество в двореца „Врана“.

бутон за социални мрежи

Етикети:

1 Comments

  1. Деспотов 17.06.2017

    Когато г-жа Меркел нареди на г-н Борисов, като пощенски гълъб да „кацне“ в Анкара и да се срещне с Ердоган,увредения менискус си „траеше“ като здрав,но за юбилея на човекът отворил пътя на г-н Борисов към висшите постове в България,д-р Георгиев каза,че е наложителна медицинска интервенция във връзка с въпросния менискус.Сигурно доктора е останал безмълвен,да спомене на премиерът,че трябва да се раздели с 30-40-кг.живо тегло,за да може да улесни колянната си става при движението из Европа и у нас.

    Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *