02.03.2017 | 20:38
Борисов: Слава на президента Путин!
Чак на него му стана смешно, когато му се обадих. Викам му: "Моля те, православни християни сме, не ни взимай 90 милиона лихва". И той ни ги опрости

Скъпи мои, и двата най-големи проекта за Враца и Габрово ги открихме ние. Тук ако не беше кметът на ГЕРБ, проектът за пречиствателните станции във Враца, щеше да бъде безвъзвратно загубен. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти на партията от Враца, Видин и Монтана.

„Всички пари, които сме дали на Враца, идват от борбата с контрабандистите и от българския данъкоплатец. Дори и сегашният премиер Герджиков обяви, че ще дадат бонуси на пенсионерите, благодарение на нашето правителство“, каза още той.

„Как сме могли да оставим толкова време да се гаврят с българския гражданин. Сега 6 или 7 документа зависят от Минка или Цецка и тя решава кога да са ни готови. Това вече няма да го има. Всичко ще става служебно и ще има срокове, а няма да зависи от това дали госпожата е кисела или не е“, увери Борисов.

„Както Маги Халваджиян каза преди няколко дни, аз съм като китайска капка, само трябва да ме насочат към правилното място и започва да капе и нещата ще станат“, сподели бившият премиер.

„Когато дойде госпожа Нинова, питайте я за договорите, които са сключени с американските централи и ЕРП-та и как се взимаха пари от джоба на българския данъкоплатец. Дадохме пари за КТБ, за централите, за АЕЦ „Белене“. 6 млрд. и 200 млн. лв. сме платили“, посочи той.

„Слава на президента Путин. Чак на него му стана смешно, когато му се обадих. Викам му: „Моля те, православни християни сме, не ни взимай 90 милиона лихва“. И той ни ги опрости. Сметнете какви неща щяхме да направим тук в Северозапада с тези 6 млрд. и 200 млн. лв“, каза още Борисов.

„Какво не им харесва на санирането? От 900 блока намериха един протекъл. И то бяха репортажи, снимки, все едно са се издавили там“, коментира председателят на ГЕРБ и добави: „Около 300 млн. лв. плащахме на посредниците, които доставяха газ. Махнахме ги и сега тези пари се спестяват. Чак Путин се учуди, че искам да ги махна, но каза, че щом искам, да ги махна.“

„Учудих се, когато Корнелия Нинова излезе и започна да говори, че който няма жилище, държавата ще му намери, който няма работа, държавата ще му осигури, който няма деца, държавата ще му направи“, засмя се бившият премиер.

„Колкото и милиарди да изсипем в здравеопазването, когато това, с което се храним, дишаме и пием е натъпкано с отрова, няма как да се оправим. Трябва да се преборим с вредните храни. Изсипали сме над 1,5 млрд. лева повече в здравеопазването“, поясни председателят на ГЕРБ

„Аз до Банкя път не съм си направил. Направихме до морето, до Солун, а сега ще направим и магистрала „Хемус““, увери той. По думите му доходите ще се увеличат, когато в Северозапада дойдат инвеститорите и построят заводите. „Но тези инвеститори трябва да дойдат по път, ако не се направи тази магистрала, мили мои, ще ви излъжат“, добави Борисов.

„Само за 2 месеца, в които не сме власт, икономическият растеж от 3,8% падна на 2,5%. Ако продължават нещата в това темпо, трябва да ви кажа, че и нашите цифри в програмата няма да бъдат верни. Обещавам ви, че ще направим пътя Мездра-Ботевград. Защото имам кадърен министър по еврофондовете, кадърен транспортен министър и кадърен и можещ кмет на Враца“, обясни той.

„При нас мъжете са си мъже, а жените-жени. Аз се опитвам да говоря като жена, ама не мога. Петя, ти можеш ли да говориш като мъж?“, обърна се бившият премиер към Петя Аврамова – водач на листата на ГЕРБ във Враца.

„Тук в залата духа отнякъде, така че, ако може бъдете по-кратки, че ще простудим Томислав Дончев, а той утре ще трябва да се качва на Бузлуджа, на Шипка. Минете през Бузлуджа да видите дали са го направили“ пошегува се Борисов.

Борисов получи и подарък от собственик на фирма, занимаваща се с изработка на паметници и скулптури. „Г-н Борисов, вие много ми помогнахте“, сподели симпатизантът на партията, а бившият премиер веднага сподели: „Аз си спомням тази фабрика, която открихме. Там се правят паметници за Англия. Уникална технология имат. Ти, Томи, например ако снимат главата ти, защото е най-кръгла, веднага мога да я вкарат в паметника и тя става уникално, все едно е истинска“, разкри председателят на ГЕРБ.

2 коментара

  1. Дочев каза:

    Слава на президента Путин на РФ днес,утре да живее президента на САЩ, Донълд Тръмп.Това е глобалното мислене на бившият ни премиер.Отивай си брато и не се обръщай назад.Положението ти е „Цуг-цванг“,от където и да го погледнеш.

  2. Да еба тоя тъпанарин да еба ! каза:

    Тоя дивак не можа да разбере , че го изгонихме завинаги.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране