19.04.2018 | 0:01
Борисов строи министрите заради речта на Радев
Премиерът даде и още една задача за членовете на кабинета: всички министри да проверят служителите си дали са си платили глобите към КАТ

Въпреки видимото си раздразнение от речта на президента Румен Радев и обвиненията, че управляващите не се справят със санирането, Бойко Борисов изпрати министрите си да докладват на държавния глава за програмата. Не може заради една бълха да горим целия юрган, заяви той, визирайки проблеми с първите санирани блокове, където по думите му имало „малки течове“. Борисов добави, че ако има данни за злоупотреби, те трябва да бъдат дадени на прокурорите, за да ги „вкарат в затвора“.

„Винаги може да му се отговори, но не искам да влизам в неговите войни. Имаме по-важна работа, така че Нанков, Нено Димов, Караниколов, Вълчев – всички по един искате среща и казвате – това правим, това са конкурсите, за кои имате претенции, че са на тъмно, че е на светло, искаме с прожектор да го осветим – да е ясно какво се прави. Ясно и точно“, заяви Борисов след речта на президента.

Премиерът даде и още една задача за членовете на кабинета: всички министри да проверят служителите си дали са си платили глобите към КАТ. „Човек, който нарушава Закона за движение по пътищата и има няколко акта, не знам дали е добър служител. Следващата седмица искам да знам колко служители има с актове“, разпореди Борисов. Заръката касае и областните управители.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране