24.06.2016 | 20:35
Борисов: Светът се цепи, а ме питате за пенсии и асфалт
Проблемите били за Великобритания, не за нас!

Много англичани се чудят как да се върнат обратно в Англия. Така че проблемите са за Великобритания, не за нас. Ще искат сигурно гражданство – ние сме отворени, добре дошли са. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в Кубрат по повод днешните резултати от референдума на Острова.

„Целият свят се дели, правят се нови разделителни линии, само за въоръжение се говори, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт, никой не ме пита за кораби и самолети“, допълни премиерът. Той посочи, че в момента в региона се ремонтират 60 километра пътища.

„Когато правим едно, правим и друго – обещали сме – правим го. Виждам толкова малки деца, те трябва да растат не само с компютрите, но и със спорт“, допълни Борисов, който откри многофункционална спортна зала.

Изграждането й е по проект „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони“ от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Проектът е на стойност 3,4 млн. лв. Сградата е двуетажна и е висока почти 13 метра.

Трибуните на спортния комплекс са предназначени за 470 зрители. Има осигурени отлични възможности за провеждането на състезания по хандбал, волейбол, баскетбол, борба, бокс, спортна гимнастика, акробатика, вдигане на тежести и тенис на маса. Към залата са изградени и необходимите допълнителни помещения.

1 коментар

  1. Митрана каза:

    Тъжно е,когато „началникът“ ти е неук.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране