19.10.2017 | 20:08
Борисов: Таско Ерменков е ахмак
Нека си вземе оставката на търговците в Русе, на депутатите, които купуваха гласове, и тогава да иска оставки на патриотите, отряза той Корнелия Нинова

„Вчера един ахмак казал, че Драго ми бил братовчед. Единият е от Велико Търново, аз съм от Банкя, ама оня си е ахмак човек. Оставете ахмаците да си говорят.“ Това каза току-що премиерът Бойко Борисов в Брюксел в коментар на „новината“ на червения депутат Таско Ерменков от вчера, че министър-председателят и шефът на разузнаването Драгомир Димитров са братовчеди.

„Ама проверявайте, преди да пишете“, посъветва Борисов журналистите. И захапа Ерменков и по друга линия – името, което му е дала майка му. „Едно време имаше един вид сладолед, типов хляб, а кренвирш да си купиш – голяма работа беше! Но пък имахме танкове“, каза още Бойко Борисов.

Нека си вземе оставката на търговците в Русе, на депутатите, които купуваха гласове, и тогава да иска оставки на патриотите, отряза Корнелия Нинова Борисов от Брюксел. По-рано днес, тя поиска оставката на Валери Симеонов.

Премиерът коментира и закупуването на стратегически изтребител. Що не излязат военните, президентът, да кажат кой ни е противник, за да преценяваме от кой се пазим и с какво ще атакуваме, попита той.

Нека преценим колко самолета има Европа, колко трябват за България. Ако трябват 100 и Турция ще ни става, примерно противник, колко самолета и танкове ще ни трябват, ако станем южен фланг, попита реторично Борисов. За радост, все повече от прагматичните лидери казват, че не е добре ЕС да къса с Турция. И на мен може да не ми харесват много неща в Турция, но увисва целият фланг, посочи Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране