23.04.2017 | 11:04
Борисов: В БСП преди имаше разправии между червените баби и червените мобифони. Сега е спорят олигарсите
Виждате как много хора се тресат от нерви след загубата на изборите, защото са поели много ангажименти, каза той

Червената олигархия и зависимостите на БСП всички ги знаем, така че за мен това не е изненада. Знаете огромните пари, които се изсипаха на изборите – и на президентските, и на парламентарните.

Навремето имаше разправии между червените мобифони и червените баби, сега има между червените олигарси кой да наддее в партията. Така Борисов коментира горещия скандал в БСП с оставката на бизнесмена Георги Гергов.

Виждате как много хора се тресат от нерви след загубата на изборите, защото са поели много ангажименти. Ние сме си спокойни – нашата работа е да правим пътища, зали, неща, които си остават за хората. При нас няма скандали за влияние, допълни Борисов.

Той отговори и на журналистически въпрос относно наличието на повишени норми на уран във водата на редица населени места у нас.

Такива норми е имало през последните 50 години. Питате ли хората какво им се е случвало докато е имало добив от  урановите мини по време на 17-ти, 20-ти, 30-ти конгрес на БСП.

Така че сега хич не им отива на някои  да говорят за Чернобил. Ако се върнем назад във времето, когато стана аварията, аз си спомням, че валеше дъжд, имаше манифестации. Майка беше направила салата от марули, разказа Борисов.

Тихичко, кротичко, направихте я по-голяма от „Арена Армеец” – гледай какъв Мастодонт! Това заяви Борисов при инспекцията на строителството на зала „Арена Бургас“.  Съоръжението ще отговаря на изискванията за тренировки и провеждане на международни състезания.

Действайте здраво, но трябва по-малко да говорите затова, защото ще стане гюрултия по градовете – ще кажат защо пак Бургас, допълни Борисов.

Той обаче не пожела да коментира най-горещата политическа тема – дали е готов със състава на новото правителство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране