07.11.2017 | 10:07
Божидар Димитров: Мария Захарова е „руса пикла без цицки“
Говорителката на руското външно министерство изказала лично мнение за българските евреи

Култова личностна характеристика на говорителката на руското Министерство на външните работи Мария Захарова направи пред сутрешния блок на Нова тв историкът Божидар Димитров.

В ефира на телевизията бившият шеф на Националния исторически музей нарече дамата „пикла без цицки“, която на всичко отгоре била и руса. „Не я ли виждаш колко е слаба и руса“, обърна се Димитров към водещия Виктор Николаев. Според историка, Мария Захарова не е говорител на Русия, а на МВнР, и позицията й, че Червената армия е спасила българските евреи, била само нейна и на 5-6 младоци, които й написали това, което руската пропаганда иска.

„Казах, че човек не може да отговори с „да“ или „не“ на въпроса дали ще влезе политиката. Не съм казал, че влизам в политиката. Говорих по принцип, но няма нищо конкретно“, отговори той на въпроса с какво ще се занимава след като вече е пенсионер. Божидар Димитров Той добави, че ще пише мемоари и политически анализи, където е особено силен.

„Колко повече нападат Обединените патриоти и в частност Валери Симеонов, толкова повече ще гласуват за тях“, отсече историкът. „От БСП вдигат шум, за да не бъдат забравени. Затова са и тези подскоци за някои втори, трети братовчедки. Вдигат шум, който обаче няма смисъл. Бойко Борисов не се притеснява, усмихва се, строи и реже ленти“, коментира Божидар Димитров.

„Опозицията е много слаба и изхабена. Трябва да се намери друга опозиция. Все още може да се намери една нова партия, но няма да съм аз“, отсече професорът.

1 коментар

  1. Стефан Стефанов каза:

    Прасчо,колкото повече одъртяваш,толкова повече взе за се самозабравяш и да говориш кано ментор,от последна инстанция.Радваш се,че имаш по-големи.цици от на Захарова?Не е прилично на тези години да говориш така.А и партията,която плюеш те прати във Ватикана и те направи агент.Сега не ти харесва,но не правиш нищо за да я промениш.Хванал си се за пеша/джоба/ на Бойко и не искаш да видиш,че каруцата му с вас върви в грешна посока.Към пропаст.Айде,усмири се малко и се осъзнай от къде почна и какъв беше!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране