11.12.2018 | 13:31
Божинов направи за резил Томаш, засегна и Бербатов!
Отивай при твоя приятел да си пишете книгите, развикал се голмайсторът към треньора на Берое

Голям скандал се е разразил във Враца на полувремето на мача Ботев – Берое (0:1), твърди Блиц, позовавайки се на разкази от очевидци. Звездата на домакините Валери Божинов е направил за резил треньора на гостите Александър Томаш, на когото се нахвърлил гневно.

Невъздържаната реакция на бившия нападател на Ювентус и Манчестър Сити била провокирана от скандалната дузпа, която Берое получи след артистично падане на Вандерсон. Мартин Камбуров реализира от бялата точка малко преди почивката и гостите спечелиха незаслужено трите точки.

На полувремето Божинов бил толкова бесен, че се нахвърлил на Томаш в тунела на път към съблекалните.

„Ти си най-смешният треньор! Отивай при твоя приятел Бербатов и си пишете книгите!“, разкрещял се Валери на наставника на Берое, като по този начин засегнал и бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед.

Томаш се вцепенил, след като Божинов му се разкрещял право в лицето, като не посмял да му отвърне, разказаха още източниците.

Треньорът на Берое обаче се оплакал пред играчите си в съблекалнята, разказвайки им как Валери го атакувал гневно.

По време на интервютата след незаслужената победа наставникът на тима от Стара Загора нарочно прикрил случилото се в тунела на полувремето, като решил да не се оплаква от Божинов, тъй като не искал скандалът да прераства.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране